Proiecție urmată de o discuție online echipa filmului
Chers amis (2017) – 20 min
Micile lor povești sunt adesea hazlii, dar hazul are – în subtext – un gust amar. E mai mult un haz de necaz. Necazul că, neavând cretă, profesorul de sport nu poate marca pentru elevi liniile de start și de finish, aceștia neștiind nici unde începe, nici unde se termină cursa lor. Necazul unei profesoare de geografie care nu reușește să-și învețe elevii că Marea Neagră e în Europa, nu în Africa. Necazul profesorului de religie, exasperat de elevii basarabeni care nu înțeleg când anume cade cu adevărat Crăciunul. Directorul îi răspunde că, fiind europeni, Crăciunul este prăznuit oficial pe stil vechi, iar acasă e liber fiecare să-l țină după cum vrea. La ședință participă și un bătrân portar acuzat de director că sună de recreație cu cinci minute mai repede. Este mustrat și i se spune să lase Ministerul Educației să stabilească „durat orei academicei”.
Festivaluri și premii: Cel mai bun scurtmetraj în cadrul Bucharest International Film Festival 2017, Cel mai bun debut din cadrul Romanian Days – TIFF 2017, nominalizare pentru Cel mai bun scurtmetraj la Premiile GOPO 2019, ADAMI Media Prize for Cultural Diversity in Eastern Europe – Premiul pentru cea mai bună ficțiune.
Salix Caprea (2018) – 30 min
O localitate de provincie din Moldova, primarul satului împreună cu polițistul îl ,,interoghează’’ pe un presupus hoț, când un apel telefonic schimbă radical mersul lucrurilor. Pentru a doua zi se anunță o vizită a șefilor de partid și a unei delegații din America. Un singur lucru ar vrea să vadă înalții oaspeți: cum au crescut copacii de SALIX CAPREA pe care i-au plantat pe toloaca satului cu câțiva ani în urmă.
Eu sunt Dorin (2020) – 23 min
Un tânăr din provincie se angajează să susţină, în schimbul unei sume de bani, un examen de licență în locul altui student. Prins în caruselul unor relații sociale și umane deformate, Dorin are o noapte la dispoziție pentru a-și asuma identitatea celuilalt.