fbpixel
Skip to main content

Cinema Elvire Popesco își sistează din nou activitatea cu publicul începând din 8 martie, ca urmare a Horărârii nr. 8 din 07.03.2021 a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență Bucureşti.

 

Spectatorii care au achiziționat bilete online pentru proiecțiile care trebuiau să aibă loc în sala de cinema vor fi contactați de echipa Eventbook cu privire la modalitățile de rambursare.

Spectatorii care au achiziționat bilete de la casa de bilete sunt așteptați la cinema pentru a le fi restituiți banii duminică 7 martie între orele 14:00 și 22:00, luni 8 martie şi marţi 9 martie, între orele 17:00 și 20:00.

 

Perioada de valabilitate a carnetelor de 5 bilete va fi prelungită cu echivalentul perioadei în care cinematograful rămâne închis.

Pentru a continua să ne vedem la film, aducem cinema Elvire Popesco...  la voi acasă! 


Ciclul de proiecţii online ELVIRE CHEZ VOUS propune în fiecare săptămână, de joi până duminică, o serie de proiecţii virtuale, cât mai apropiate de experienţa din cinema.
Fiecare film este disponibil doar o seară, de la 19:00 până la miezul nopţii, pe platforma Eventbook. Filmele pot fi vizionate pe întreg teritoriul României.

  • Preţul biletelor este de 15 RON (tarif unic), iar carnetele de 5 bilete pot fi folosite. 
  • Comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea filmului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.
  • După achiziţionarea biletului, şi în intervalul orar în care filmul este disponibil, conectaţi-vă pe platforma Eventbook cu același cont cu care aţi achiziționat biletul şi apăsaţi pe butonul VIZUALIZEAZĂ ca să înceapă filmul.
  • Pentru discuţiile de după proiecţii, urmaţi linkul afişat sub ecranul de proiecţie al filmului.
Valabil 3 luni
Carnet de 5 Billets

Carnet 5 bilete

Valabil 3 luni

Cinema Elvire Popesco, Bucuresti

70 lei