OLDBOY

18+ KO RO
OLDBOY

OLDBOY 18+

KO RO

Regie: Park Chan-wook

Cu: Wei Tang, Hae-il Park, Kyung-pyo Go

Thriller, Acțiune, Mister – Coreea de Sud – 2003 – 2h18 

Sinopsis:

De ziua fiicei sale, Ho Dae-su se îmbată și ajunge la secția de poliție. Cel mai bun prieten al său, No Joo-hwan, îl scoate din arest și, în timp ce sună acasă dintr-o cabină telefonică, Dae-su dispare, fiind răpit și ținut într-o cameră timp de 15 ani. Într-o zi, este brusc eliberat, i se dau haine, bani și un celular. Ajunge într-un restaurant unde face cunoștință cu Mido, o bucătăreasă, ajungând amândoi să se îndrăgostească unul de altul. Între timp, Dae-su este în căutarea celui care l-a pus în captivitate și a motivului pentru care a făcut asta și află astfel secrete ascunse ale trecutului său.

Filmul are la bază manga japoneză cu același nume și spune povestea lui Oh Dae-Su (Choi Min-sik), care, după ce a stat 15 ani închis într-o cameră de hotel, este eliberat și are doar cinci zile pentru a-l găsi pe cel care îl răpise. Este al doilea titlu din Trilogia răzbunării, după Sympathy for Mr. Vengeance (2002), precedând filmul Lady Vengeance (2005).

Celebrul film Oldboy revine pe marile ecrane în versiunea restaurată, în întâmpinarea premierei noului film al regizorului Park Chan-wook, Decision to Leave. În același timp, relansarea acestei capodopere în cinematografele din România marchează aniversarea a 20 de ani de la apariția filmului.


Premii: Marele premiu al juriului la Cannes 2004.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Intunecare Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Intunecare
Online
Pororoca smART HOUSE films from Bad Unicorn
disponibil 72h de la prima accesare
Pororoca
Online
PĂDUREANCA / THE MAIDEN OF THE WOODLAND Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
PĂDUREANCA / THE MAIDEN OF THE WOODLAND
Online