fbpixel
Skip to main content

SEARA FILMULUI MUZICAL - ,,BOHEMIAN RHAPSODY”

Grădina cu Filme – Cinema & More

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Grădina cu Filme CREART, Bucuresti Sunday, 10 July 2022 / 21:00 15 lei (+taxe) Choose seats
SEARA FILMULUI MUZICAL - ,,BOHEMIAN RHAPSODY” Grădina cu Filme – Cinema & More

Duminică, 10 iulie 2022, de la ora 21:00, în Grădina cu Filme – Cinema & More (Piața Alexandru Lahovari 7), vom proiecta musicalul „Bohemian Rhapsody” (2018), în regia lui Bryan Singer, cu Rami Malek, Mike Myers, Lucy Boynton, Aidan Gillen, Tom Hollander, Gwilym Lee, Ben Hardy.

SINOPSIS

„Bohemian Rhapsody este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.

Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat.”

AP12

__

*Accesul începând cu ora 20:00

**Bilete disponibile online – pe Eventbook.ro și la Casa de bilete CREART (Piața Alexandru Lahovari 7 - deschisă Lu-Vi 14:00-19:00 / Sâ-Du 16:00-19:00)

***Detalii, program și regulament de participare: https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema/

we also recommend

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
CONCURS / ORIENTATION CONTEST

Cinemateca Online
Online

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Iancu Jianu haiducul

Cinemateca Online
Online

SEARA FILMULUI INTERNAȚIONAL – ,,JOKER” Grădina cu Filme – Cinema & More
08.07.2022
SEARA FILMULUI INTERNAȚIONAL – ,,JOKER”

Grădina cu Filme – Cinema & More
Grădina cu Filme CREART