ABONAMENT CINEFIL DE CIMIȘOARA

ABONAMENT CINEFIL DE CIMIȘOARA

ABONAMENT CINEFIL DE CIMIȘOARA

Abonamentul Cinefil de Cimișoara conține 10 intrări la proiecțiile de film din programul Cinema Timiș și Cinema Victoria din Timișoara.

La achiziționarea abonamentului, primiți gratuit un tricou sau o traistă Cinefil de Cimișoara, la alegere, în limita stocului disponibil*. Vă rugăm să bifați opțiunea dumneavoastră pe următoarea pagină. Acestea se vor ridica personal de la casieria Cinema Victoria sau Cinema Timiș, în timpul orarului de funcționare cu publicul.

Reguli pentru folosirea abonamentului

  • Abonamentul nu este nominal, el putând fi folosit de o singură persoană la 10 proiecții diferite, de un cuplu la 5 proiecții sau chiar de grup de prieteni la aceeași proiecție. De asemenea, abonamentul poate fi oferit cadou.
  • Abonamentul este valabil până la epuizarea celor 10 intrări sau până la depășirea a patru luni de la data achiziționării, indiferent care dintre evenimente survine primul.
  • Abonamentul garantează accesul atât la Cinema Victoria, cât  și la Cinema Timiș pe baza scanării codului de bare, fără rezervare prealabilă, în limita locurilor disponibile la momentul scanării.
  • În cazul în care locurile în sală sunt deja epuizate, abonamentul nu va putea fi folosit, dar deținătorul are prioritate în fața altor spectatori în cazul eliberării unui loc.
  • Pentru a garanta un loc în cinema, posesorul abonamentului poate face o rezervare online, pe platforma Eventbook, folosind butonul „Am abonament Cinefil de Cimișoara” și introducând codul de bare. Rezervarea va fi considerată ca o intrare folosită de pe abonament, chiar dacă posesorul acestuia nu se mai prezintă la cinema.
  • Posesorul abonamentului care nu are asupra lui codul de bare nu va avea acces în cinema.
  • Accesul la spectacole și alte evenimente speciale de la Cinema Victoria și Cinema Timiș nu se poate face pe baza abonamentului, necesitând achiziționarea unui bilet separat.

*Pentru a vă asigura de disponibilitatea unui anumit model sau mărime, puteți contacta echipa Cinema Victoria și Cinema Timiș pe Facebook/Instagram sau la cinema@centruldeproiecte.ro în avans.

*Tricourile și traistele Cinefil de Cimișoara nu se comercializează separat, ci se primesc doar ca bonus la cumpărarea abonamentului.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
Valabil 4 luni
Order

200 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Babyteeth: Prima iubire / Babyteeth smART HOUSE films from Bad Unicorn
disponibil 72h de la prima accesare
Babyteeth: Prima iubire / Babyteeth
Online
Rătăcire Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Rătăcire
Online
ENIGMELE SE EXPLICĂ ÎN ZORI / MYSTERIES UNRAVEL AT DAWN Cinemateca Online
disponibil până la 31.12.2022, 72h de la achiziționarea biletului
ENIGMELE SE EXPLICĂ ÎN ZORI / MYSTERIES UNRAVEL AT DAWN
Online
ÎNTRE OGLINZI PARALELE / BETWEEN FACING MIRRORS Cinemateca Online
disponibil până la 31.12.2023, 72h de la achiziționarea biletului
ÎNTRE OGLINZI PARALELE / BETWEEN FACING MIRRORS
Online