fbpixel
Skip to main content

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

 1.Biletul este valabil pentru o singură persoană  și pentru un singur acces la evenimentul  înscris pe fața biletului.

 2.Biletul este valabil numai la data și ora inscripționate pe bilet.

 3.Biletul nu poate fi schimbat sau revândut la un preț cu o valoare mai mare decât cea insciptionată pe acesta.

 4.Neprezentarea la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

 5.Biletul nu este rambursabil cu excepția cazului în care evenimentul este anulat sau reprogramat. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului și a modalitătilor de recuperare a contravalorii biletului, rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte.

 6. In cazul în care un eveniment este anulat sau reprogramat, cererile de rambursare trebuie trimise către Eventbook în termen de 28 de zile de la data anulării/reprogramării acestuia. Nu vor fi rambursate costurile suplimentare suportate de detinătorul biletului în vederea participării la eveniment (taxe ticketing, taxe curierat, comisioane bancare, cheltuieli cazare, bilete avion / tren, etc).

 7.Organizatorul evenimentului este responsabil pentru buna desfăsurare a acestuia la locul și ora menționate pe bilet.

 8.Detinătorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata evenimentului.

9. Pe durata evenimentelor pentru care ați cumpărat bilete vor fi făcute fotografii, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete la evenimente și participarea la acestea echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.