Termeni și condiții


TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

1. Biletul este valabil pentru o singură persoană și pentru un singur acces la evenimentul înscris pe fața biletului, cu excepția cazurilor în care este expres menționat acest lucru (ex: abonament intrări multiple, bilet grup)

2. Biletul este valabil numai la data și ora inscripționate pe bilet, neprezentarea la timp la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

3. Biletul nu poate fi schimbat sau revândut la un preț cu o valoare mai mare decât cea insciptionată pe acesta.

4. Neprezentarea la spectacol duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

5. Biletul nu este rambursabil cu excepția cazului în care evenimentul este anulat sau reprogramat. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului, termenul precum și modalitățile de recuperare a contravalorii biletului, Eventbook respectând policita de retur transmisă de organizator. Rambursarea contravalorii poate fi efectuată numai în condițiile în care biletele sunt intacte, în cazul biletelor achiziționate pe suport fizic.

6. In cazul în care un eveniment este anulat sau reprogramat, cererile de rambursare trebuie trimise către Eventbook în termen de 28 de zile de la data anulării/reprogramării acestuia și vor fi soluționate conform termelior și condițiilor de la punctul 5. Vor fi rambursate exclusiv tarifele biletelor așa cum sunt înscrise pe biletul achiziționat și nu vor fi rambursate costurile suplimentare suportate de detinătorul biletului în vederea participării la eveniment (taxe ticketing, taxe procesare comandă, taxe curierat, comisioane bancare, cheltuieli cazare, bilete avion / tren, etc).

7. Organizatorul evenimentului este responsabil pentru buna desfăsurare a acestuia la locul și ora menționate pe bilet.

8. Detinătorul biletului este responsabil pentru bunurile sale pe durata evenimentului.

9. Pe durata evenimentelor pentru care ați cumpărat bilete pot fi făcute fotografii, inclusiv spectatorilor și participanților la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii aparțin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publică. Achiziționarea de bilete la evenimente și participarea la acestea echivalează cu acceptarea prezentelor condiții.