fbpixel
Skip to main content

Îndreptățire și narcisism. Cum le recunoști și ce schimbări ai de făcut

Serile (Aproape) totul despre cuplu cu Domnica Petrovai

Editura Humanitas vă invită joi, 18 aprilie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la a treia ediție a evenimentului lunar, Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu cu Domnica Petrovai – „Îndreptățire și narcisism. Cum le recunoști și ce schimbări ai de făcut“.

„Serile (Aproape) totul despre relația de cuplu“ vă sunt dedicate vouă, celor care credeți în iubire și cuplu, într-o iubire sănătoasă și trainică și în puterea cunoașterii și științei dedicate cuplului. A fi vulnerabil, a trăi cu pasiune și a avea încredere implică o bună înțelegere a propriei persoane și a partenerului. Cu cât devenim mai conștienți, fără a cădea în capcana criticii sau judecății, cu atât vom deveni mai capabili de a fi împreună și de a evolua împreună.
De-a lungul celor patru ediții, voi vorbi, pe rând, despre pierderea pasiunii și dorinței sexuale în cuplu, despre îndrăgostire și iubirea matură, despre redefinirea masculinității și feminității pentru nevoile prezente și viitoare ale cuplului și despre cum facem față unei despărțiri și cum să ne pregătim sănătos pentru o viitoare relație“. – Domnica Petrovai
Domnica Petrovai, autoarea bestsellerului „Iubește și fii iubit(ă): (aproape) totul despre relația de cuplu“ (Humanitas, 2018), este psihoterapeut cognitiv comportamental și psiholog clinician cu practică privată, fondatoare a unei Școli pentru Cuplu și inițiatoarea cursului online adresat cuplurilor, „Pentru noi doi“. Are o experienţă de peste douăzeci de ani în psihoterapia și consilierea familiei și cuplului. Conduce compania privată Mind Education Health, având ca scop bunăstarea emoţională în familie, la școală și la locul de muncă. Promovează sănătatea mentală a copilului și adultului și e consultant pentru organizaţii guvernamentale și neguvernamentale în domeniul dezvoltării de servicii specifice de sănătate mentală.

Îndreptățire și narcisism. Cum le recunoști și ce schimbări ai de făcut Serile (Aproape) totul despre cuplu cu Domnica Petrovai

we also recommend

Sahia Vintage III: copii DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage III: copii

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

Sahia Vintage V – efemere DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage V – efemere

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti