fbpixel
Skip to main content

Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 9, 10, 11, 12 noiembrie, in intervalul 20:00 - 22:00, WORKSHOP 300 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 14, 15, 16, 17 decembrie, in intervalul 20:00 - 22:00, WORKSHOP 300 lei
Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada septembrie - decembrie o serie de cursuri de dans pentru amatori, coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás, Stefan Lupu si Razvan Mihai Rotaru. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic 

IOANA MARCHIDAN despre cursul "Playing with movement" 

Putem sa ne jucam cu miscarea asa cum ne jucam cu cuvintele.  Dar ca sa facem asta ar trebui mai intai sa invatam cateva. Cursul Ioanei iti propune o joaca serioasa in care vei invata tehnici de miscare cu scopul de a dezvolta un vocabular coregrafic. 

Avand un vocabular extins si tehnica dezvoltata vei putea jongla cu miscarea, ritmul si spatiul intr-un mod creativ si divers. 

Pentru un plus de creativitate si individualitate in exprimarea coregrafica, pe durata cursului veti apela si la improvizatie ca la un element surpriza menit sa defineasca personalitatea momentului de miscare creat. 

Foto: Pollak Po 

**Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.

vezi reducerea "cursant #LINOTIPic"
 

Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta! 

Esti "cursant #LINOTIPic", primesti reducere la bilete in perioada septembrie - decembrie!  Cum? 
 
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron
2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron
 
*Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din lunile octombrie si noiembrie. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  
✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la un singur curs!

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage III: copii

DVD - One World Romania
Bucuresti, Bucuresti

2, 3, 4.12, 20:00-22:00, 5.12, 14:00-16:00 - WORKSHOP
Corpul creativ - workshop Andrea Gavriliu


LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti