fbpixel
Skip to main content

Workshop: Playing with movement

Workshop: Playing with movement cu Ioana Marchidan

Workshop: Playing with movement

cu Ioana Marchidan

**Nivel de dificultate intermediar - exercițiile la care vei fi expus necesita  experiența anterioara de participare la alte cursuri de dans contemporan

IOANA MARCHIDAN despre cursul "Playing with movement"    

Putem sa ne jucăm cu mișcarea așa cum ne jucăm cu cuvintele.  Dar ca să facem asta ar trebui mai întâi să învățăm cateva. Cursul Ioanei îți propune o joacă serioasă in care vei învăța tehnici de mișcare cu scopul de a dezvolta un vocabular coregrafic. 

Avand un vocabular extins și tehnică dezvoltată vei putea jongla cu mișcarea, ritmul și spațiul într-un mod creativ și divers. 

Pentru un plus de creativitate și individualitate in exprimarea coregrafică, pe durata cursului veți apela si la improvizație ca la un element surpriză menit să definească personalitatea momentului de mișcare creat. 

BIOGRAFIE

Ioana Marchidan este performer si coregraf. A urmat Liceul de Coregrafie "Floria Capsali". Cariera ca dansator profesionist a inceput-o la Opera Națională Română. Mai târziu a devenit una dintre performanțele companiei de dans Gigi Căciuleanu Romanian Dance Company. Colaboratoare cu subsTANZ/Massimo Gerardi si Tangaj Collective. 
Mai târziu Ioana a început sa creeze coregrafiile proprii “ 2 femei contemporane” , "Reverse Discourse”(proiect care face parte din rezidenta E-MOTIONAL Residency at Forum Dança Lisbon)-spectacol selectat la bursa de spectacole TanzMesse nrw 2022 si ACT Festival, Bilbao 2022 (Marele Premiu al Festivalului), Stabat Mater (Premiu pentru "cel mai bun spectacol" la Festivalul Undercloud, Ro), Humans/Bodies/Images si Are we Human or Are We Dancers. A participat ca si performer in instalații performative: "An Immaterial Retrospective of the Venice Biennale”, Venice Biennale (Alexandra Pirici & Manuel Pelmus), “Bucuresti. Instalație Umana” (Radu-Alexandru Nica & Florin Fieroiu, “Retro walk decades to the sun”, MNAC (Simona Deaconescu & Ciprian Ciuclea), Isolation in a series of liminal states” SAC @ MALMAISON (Simona Deaconescu). Din 2016 este directoarea Asociației Dance Spot si director artistic la Linotip- Centru Independent Coregrafic.

Foto: Sorin Florea

***Linotip te susține sa faci loc pentru dans contemporan in viața ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai puține resurse!"

Cum?

1. Achizitie simultană a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din prețul total 50 ron

2. Achizitie simultană a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din prețul total 75 ron

3. Achizitie simultană a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din prețul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achiziție bilete la "Corpul Resursă cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achiziție 1 bilet la "Body Talks" cu Judith State + Achiziție 1 bilet la  "Playing with Movement" cu Ioana Marchidan 

︎ **Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 sau mai multe bilete la același curs din aceeași perioada.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
4,5,6,7 decembrie 2023, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Order

350 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe