fbpixel
Skip to main content

Aventura Iepurașilor de Paște

Spectacol muzical de mascote și personaje

Aventura Iepurașilor de Paște Spectacol muzical de mascote și personaje

Rica Iepurica și Rilă Iepurilă, cei mai drăgălași iepurași din regat, împreună cu Alvin și Winnie the Pooh vin la Cluj Napoca într-un super spectacol de primavară.

În regatul lor magic au semnalat de curând că se întâmplă lucruri nemaivăzute. Iepurașii au nevoie de ajutorul copiilor pentru a recupera culorile ascunse de către Vrăjitorul Negrilă pentru a duce la bun sfârșit pregătirile de Paște. 

Vă invităm așadar cu mic, cu mare, într-o călătorie comică în Tărâmul Colorat, unde îi vom întâlni pe Alvin, Winnie the Pooh, Rica Iepurica și Rilă IepurilăCochețica, dar și Vrăjitorul pus pe șotii.

Spectacolul Aventura Iepurașilor de Paște este o călătorie care trebuie făcută cu toată familia căci vom cânta, vom dansa și ne vom bucura împreună.

Durata spectacolului: 60 minute

Persoanje:  Rica Iepurica , Rilă Iepurilă, Bunicul Bocănilă, Alvin, Winnie the Pooh, Cochețica, Vrăjitorul Negrilă

Scenariul: Ionela Petri

Regie: Diana Bathory și Sabina Arsenie

Coregrafie: Oana Nemeth

Muzica: Sergiu Chirila și Gabriel Arsenie

Scenografie: Bogdan Tudor 

Producator: Golden Party 

Spectacol pentru audiență copii 2-12 ani 

Locația: Casa de Cultură a Studenților  Cluj Napoca, vineri 19 aprilie ora 18:30 

Biletele se gasesc online pe site-ul  Eventbook.ro sau la Libraria Humanitas, Casieria Cinema Florin Piersic, la casieria Casei de Cultura a Studenților și  înainte de eveniment la sală.

Prețuri și categorii: 

VIP:  100 lei ( la această categorie aveți incluse: accesul copilului pe scenă la sfârșitul spectacolului, gratis poza printată cu personajele, întâlnire cu personajele pe scenă la sfârșitul spectacolului, cadou de la Iepuraș, acces în zona VIP cu vizibilitate foarte bună a spectacolului și a efectelor pentru copii.       

Categoria I: 60 lei 

Categoria II: 40 lei 

Categoria III: 30 lei 

Categoria IV: 25 lei 

Categoria V: 19 lei 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toti participanții la spectacol, adulti și copii, trebuie să cumpere bilet, infanții de 1-18 luni au acces gratuit (nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (1,8 luni - 18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!

Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere. Atentie, se filmează!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT 

 

we also recommend