Concert om la lună la FFIR16

Concert om la lună la FFIR16

Concert om la lună la FFIR16

O vorbă spune că nu există ediție a Festivalului de Film și Istorii fără un concert om la lună. Și ar fi culmea să întrerupem tradiția chiar acum, astfel că, pe 18 august 2024, într-o seară cu aproape lună plină, de la ora 20:00, vă dăm întâlnire în Grădina Cetății Râșnov la un minunat concert om la lună!

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil. La șase ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

*Copii până la 12 ani au gratuite, dacă sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
20:00 - Sunday, 18 August 2024
Order

40 lei (presale)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe