om la lună │ New Single Tour 2024 ── Arad, 6 iunie

om la lună │ New Single Tour 2024 ── Arad, 6 iunie

om la lună │ New Single Tour 2024 ── Arad, 6 iunie

om la lună lansează primul cântec de pe viitorul album, joi, 6 iunie, la Arad, la Terasa Flex.

"În octombrie 2023 am stat două săptămâni împreună la Corbu și am scris discul patru. Treisprezece cântece în care am pus tot ceea ce am devenit în anii ăștia cinci de om la lună – trupa. Un album despre evoluția unor oameni care își trăiesc în sfârșit visul lor dintotdeauna. Cu bucurie și mirare, cu lupta cu timpul și cu frica finalului, cu revolta adultului și grija părintelui, cu alegerile bune sau greșite, dar cu curajul celui care și-a înțeles scopul și sensul. Un album în care am pus ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și mult albastru de mare și cer. Acum este timpul să începem să vă arătăm ce a ieșit."Doru Pușcașu, om la lună

Primul cântec de pe următorul album om la lună va însemna începutul unei noi serii de întâlniri cu voi. Șaptesprezece concerte de final de primăvară și început de vară. Pornim pe 10 mai la Constanța și terminăm pe 28 iunie la Crama Marcea în Ștefănești, Argeș chiar lângă Pitești.

Să veniți!

om la lun│New Single Tour 2024

10 Mai, Vineri — Doors Club, Constanța

11 Mai, Sâmbătă — Control Club, București

16 Mai, Joi — Zazen – Street Food Garden, Cluj-Napoca

17 Mai, Vineri — În Spatele Casei, Timișoara

19 Mai, Duminică — Shakespeare Festival, Craiova

23 Mai, Joi — Rockstadt, Brașov

24 Mai, Vineri — Republic Hub, Târgu Mureș

25 Mai, Sâmbătă — Oldies Pub, Sibiu

29 Mai, Miercuri — Expirat, București

31 Mai, Vineri — Art Rock Cafe, Suceava

01 Iun, Sâmbătă — Berăria Valhalla, Bacău

06 Iun, Joi — Terasa Flex, Arad

08 Iun, Sâmbătă — Log Out, Baia Mare

20 Iun, Joi — Rocanotherworld, Iași

21 Iun, Vineri — Vesus Pub, Galați

23 Iun, Duminică — Quantic, București

28 Iun, Vineri — Crama Marcea, Pitești - Ștefănești, Argeș

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Despre om la lună:

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe - de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: Dans (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz (2021) și Echilibru (2022) și a devenit, în cei patru ani de activitate continuă, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții. om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

La cinci ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ/indie rock din România, cu participări la festivaluri importante, cu numeroase concerte sold out și cu o comunitate de fani devotați în toată țara.

omlaluna.ro

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe