fbpixel
Skip to main content
program image

Program POINT

Program și bilete POINT

POINT este un hub cultural din București al cărui line-up se află într-o continuă evoluție și merge dincolo de eclectic: teatru, dans, instalații performative și construcții artistice inovatoare în ton cu cele mai recente dezvoltări de pe scena contemporană internațională, expoziții de arte vizuale, concerte, workshop-uri, proiecții cinematografice, conferințe culturale.

Te așteptăm, înainte și după evenimentele culturale, și la restaurant&bar POINT, cu mâncăruri și băuturi delicioase, create cu pasiune de bucătarii și barmanii noștri. Restaurantul și barul sunt deschise pentru toată lumea, de miercuri până duminică. 

Intrarea în sala de spectacol POINT, după ora de începere a evenimentului nu este permisă. Neprezentarea la timp la spectacolele POINT duce la anularea biletului fără dreptul de rambursare sau utilizare la o altă reprezentație.

Contact POINT:  str. Eremia Grigorescu, nr 10 / www.pointhub.ro / 0748 291 815/ office@pointhub.ro

events


1 Oct 2023
19:00

MAMMALIA Proiecție film
1 Oct 2023 19:00
MAMMALIA
Proiecție film

O călătorie suprarealistă prin criza masculinității. *** Camil, un bărbat de 39 de ani, se lansează într-o călătorie onirică în care banalul și suprarealul se întrepătrund. În lupta lui de a accepta faptul că pierde controlul – asupra muncii lui, asupra statutului social, asupra relației – pornește într-o căutare care îl face să pună la îndoială însăși fundamentele identității sale ca bărbat....See more details

POINT, Bucuresti
MAMMALIA
POINT, Bucuresti
price: 35 lei

28 Oct 2023
20:00

Neighborhood 3
28 Oct 2023 20:00
Neighborhood 3

"Noi credem că imaginația creează realitatea. Dacă ți-e frică de ceva, o să apară. Dacă nu o înfrunți, o să te omoare." Text: Jennifer Haley Regie: Eugen Gyemant Cu: Irina Antonie, Cabiria Morgenstern, Lucian Iftime, Andrei Gîlcescu/Dan Rădulescu Scenografie: Maria Nicola Light design: Dragoș Petrișor Sound design: Mihai Costache Artwork: Irina Bako Producător: Point  Când ești copil nu faci diferența între joc și joacă....See more details

POINT, Bucuresti
Neighborhood 3
POINT, Bucuresti
price: 70 lei (acces general)