JAZZQUARTERS TRIO [concert live PureJazz]

JAZZQUARTERS TRIO [concert live PureJazz]

JAZZQUARTERS TRIO [concert live PureJazz]

JazzQuarters Trio se întoarce pe scena Point pe 9 mai, de la 20:00

Trio-ul, fondat în cadrul Universității Naționale de Muzică din București și compus din Vlad Briciu (pian și sintetizatoare), Horia Stanciu (tobe) și Dimitrie Cristian (bas electric), reprezintă o manifestare proaspătă și inovatoare a experiențelor lor colective.

Cei trei tineri muzicieni vin cu abordare autentică a muzicii jazz, îmbinând compoziții originale cu reinterpretări personale ale unor piese consacrate din repertoriul standard al jazz-ului.

Stilul lor muzical se află la intersecția mai multor stiluri jazzistice, de la frazeologia complexă a bebop-ului și energia caracteristică a fusion-ului anilor '70, până la ritmurile progresive și timbrul modern al neo-soul-ului.

Membrii JazzQuarters Trio au fost premiați la festivalurile de jazz din România: Premiul I la Johnny Raducanu International Competition 2023 și Premiul II la Jazz in the Park International Competition 2023.

Au colaborat și la înregistrarea albumului recent al artistei Luiza Zan și au fost prezenți și la alte festivaluri de jazz din România, cum ar fi JazzX, Bucharest Jazz Festival, Bucharest Jazz Syndicate Festival, Csiki Jazz, Jazz at Bran Castle, Jazz on the Rooftop, Campina Jazz Festival și Samfest Jazz Romania.

*************************************************************************************

Acesta  este concertul cu numărul 21 din seria Pure Jazz, începută în 2022. Iar noi, cei de la Point, ne bucurăm că suntem parte din această poveste și că, alături de Pure Jazz, sprijinim în continuare muzicieni tineri, oferindu-le un spațiu în care să fie (re)descoperiți de public. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe