fbpixel
Skip to main content

Maria - Inima României

Turneu Național

Povestea rolului politic şi a interesantei vieţi private a Reginei Maria a României. Nepoată a Reginei Victoria, ea s-a căsătorit cu Prinţul Moştenitor al României in 1893. Vom vedea cum a condus ţara în timpul ororilor Primului Război Mondial, până la victoria de la Conferinţa de Pace de la Paris din 1919. Filmul nu evită aspectele mai puţin strălucitoare ale vieţii Reginei. Fiul său, Carol, şi-a dispreţuit părinţii şi când a devenit Rege a alungat-o pe Maria de la curte. Iar când comuniştii au ajuns la putere, în 1945, au şters-o din istorie.

 

Pentru pasionați și cunoscători de istorie, am pus la cale un eveniment deosebit, care va lua la pas toată țara: un turneu național al filmelor Maria – Inima României și Războiul Regelui.

Caravana va ajunge în orașele din România. Tot ce ai de făcut este să-ți rezervi biletul gratuit și să te bucuri alături de noi de cele două proiecții impresionante, care aduc împreună personalități magnetice, emblematice, îndrăgostite de aceeași țară. Află mai multe detalii pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MariaInimaRomaniei/ și urmărește datele pentru fiecare proiecție din orașul tău.

Maria - Inima României Turneu Național

we also recommend

DURERE ȘI GLORIE / DOLOR Y GLORIA ELVIRE POPESCO OUTDOOR
17.07.2020
DURERE ȘI GLORIE / DOLOR Y GLORIA

ELVIRE POPESCO OUTDOOR
Cinema Elvire Popesco, Bucuresti

Mumia CINEVARA Sezonul 2 - Trecut pentru viitor
13.08.2020
Mumia

CINEVARA Sezonul 2 - Trecut pentru viitor
Rezidența BRD Scena9, Bucuresti

Lengemesék / Povești de pe malul lacului ARTA-Acasă
13.07-19.07, disponibil 24h din momentul achiziției biletului
Lengemesék / Povești de pe malul lacului

ARTA-Acasă
Online

FRENCH CANCAN ELVIRE POPESCO OUTDOOR
14.07.2020
FRENCH CANCAN

ELVIRE POPESCO OUTDOOR
Cinema Elvire Popesco