fbpixel
Skip to main content

Sunset / Apusul

Order tickets
Sala Mică Ion Besoiu, Sibiu Tomorrow, 21 August 2019 / 20:00 17.00 lei (tarif întreg) / 12 lei (Elev/Student) / 12 lei (Pensionar) / 12 lei (Copil sub 10 ani) Choose seats
Sunset / Apusul

APUSUL / SUNSET la ESTE Filmul de Miercuri

Sinopsis:

1913, Budapesta, în inima Europei. Tânăra Irisz Leiter ajunge în capitata Ungariei sperând să se angajeze ca croitoreasă în legendarul magazin de pălării care a aparținut răposaților ei părinți. Cu toate astea, este refuzată de Oszkár Brill, nou proprietar. Cât magazinul se pregătește de vizita unor oaspeți extrem de importanți, un domn o abordează pe Irisz căutând un anumit Kálmán Leiter. Tânăra refuză să plece din oraș și alege să meargă pe urmele lui Kálmán, unica ei legătură cu un trecut pierdut. Căutarea o poartă pe străzile întunecate ale Budapestei unde singurul loc luminos din această perioadă care fierbe pe muchia unui război iminent, este magazinul de pălării Leiter.

Nominalizări și premii:

Nominalizat la categoria Cel mai bun film în cursa pentru Leul de Aur și câștigător al premiului FIPRESCI la Festivalul Internațional de Film de la Veneția, 2018. Nominalizat la categoria Cel mai bun film la festivalurile Stockholm Film Festival 2018, Seville European Film Festival 2018, London Film Festival 2018. Câștigător la categoria Cel mai bun regizor la Beijing International Film Festival, 2019.

Film cu subtitrare în limba română. AP12.

we also recommend