fbpixel
Skip to main content

Random Home Cinema #1

Random Home Cinema #1

Random Home Cinema este un concept original Short Waves Festival – Poznań, Polonia, adus în premieră în România de Societatea Culturală NexT. Evenimentul implică o serie de proiecții de scurtmetraje ce se vor ține o dată la două luni, de fiecare dată în alt spațiu, găzduite de personalități din industria de film sau spectatori fideli NexT, la ei acasă.

Cei care găzduiesc proiecțiile în casele lor își pot invita prietenii, familia, vecinii, iar câteva locuri vor fi rezervate de fiecare dată pentru câțiva cumpărători de bilete care doresc să interacționeze cu oameni noi în contextul unei proiecții de film de apartament. Numărul de locuri va fi limitat în funcție de locația aleasă, care va fi ținută secretă până cu două ore înainte de ora anunțată a evenimentului și comunicată spectatorilor prin SMS, iar băuturile sunt din partea casei.

La această primă proiecție, spectatorii vor putea viziona cinci scurtmetraje din Polonia, premiate la ediția de anul acesta a Short Waves Festival, ce vor fi introduse de Szymon Stemplewski – directorul festivalului. Dintre ele: Debut este o animație scurtă semnată de Katarzyna Kijek și Przemysław Adamski în care un scriitor se găsește prins în povestea pe care încearcă s-o scrie. Tom are nevoie de bani pe care hotărăște să-i obțină înșelând o bătrânică, planul său fiind, însă deturnat de aceasta într-un mod de-a dreptul surprinzător în Ziua bunicii de Miłosz Sakowski. Lisa își întâlnește verișorul după 5 ani de zile și se aventurează cu el într-o incursiune prin jocurile copilăriei în care par de neînvins, asta până când apare Robert, în Vino să te joci cu mine! regizat de Milena Dutkowska.

Puteți afla mai multe despre proiecția de pe 25 mai accesând pagina: https://www.facebook.com/RandomHomeCinemaBucharest.

we also recommend

FRAU STERN / DOAMNA STERN Zilele Filmului German 2019
23.11.2019
FRAU STERN / DOAMNA STERN

Zilele Filmului German 2019
Cinema Elvire Popesco

Deva / Déva Săptămâna Filmului Maghiar
14.11.2019
Deva / Déva

Săptămâna Filmului Maghiar
Cinema Muzeul Taranului - Studio H. Bernea