fbpixel
Skip to main content

One World Romania 10 - Festival Pass

One World Romania 10 - Festival Pass

Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania ajunge în 2017 la cea de-a 10-a ediție. În perioada 13-19 martie vor fi proiectate la București, în cinematografele Elvire Popesco, Eforie și Union peste 50 de filme documentare, selectate din cele peste 1300 înscrise. De asemenea, pe parcursul întregii săptămâni,  vor fi organizate mai multe evenimente conexe – dezbateri, ateliere, expoziții.

La cea de-a 10-a ediție a festivalului One World Romania, vorbim despre frică – în general - și despre diferite manifestări ale sale în societate. Trăim într-o lume globală și totuși tindem să ne întoarcem la trecut, să trasăm noi granițe, să ne închidem între ziduri. Politicieni corupți din toată lumea profită de slăbiciunile și temerile noastre și ajung la putere exploatându-le. Cei mai slabi dintre noi sunt hărțuiți zi de zi de cei mai puternici. Câțiva mai hotărâți merg împotriva curentului, sacrificând tot ce au. Filmele One World Romania explorează originile temerilor noastre și cum putem trece peste ele.

Prețul abonamentului este de 100 de lei întreg si 70 de lei pentru elevi, studenți și pesionari, și oferă accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului.

Toți cei care achiziționează în perioada 28 februarie - 5 martie abonamentul general #OWR10 vor primi cadou din partea festivalului un tricou inscripționat cu mesajul „Revoluția nu-i o modă”

we also recommend

24.12.-31.01, 72h de la achiziționarea biletului
MITICĂ POPESCU

Cinemateca Online
Online

24.12.-31.01, 72h de la achiziționarea biletului
UN SURÂS ÎN PLINĂ VARĂ

Cinemateca Online
Online

TĂNASE SCATIU / TĂNASE, THE SISKIN Cinemateca Online
24.12.-31.01, 72h de la achiziționarea biletului
TĂNASE SCATIU / TĂNASE, THE SISKIN

Cinemateca Online
Online

Corpus Christi smART HOUSE films from Bad Unicorn
disponibil 72h de la prima accesare
Corpus Christi

smART HOUSE films from Bad Unicorn
Online