Skip to main content

One World Romania 10 - Festival Pass

Order tickets
Elvire Popesco / Eforie / Union / C. Muzeul Țăranului 13-19 Mar 2017 100.00 LEI
One World Romania 10 - Festival Pass

Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania ajunge în 2017 la cea de-a 10-a ediție. În perioada 13-19 martie vor fi proiectate la București, în cinematografele Elvire Popesco, Eforie și Union peste 50 de filme documentare, selectate din cele peste 1300 înscrise. De asemenea, pe parcursul întregii săptămâni,  vor fi organizate mai multe evenimente conexe – dezbateri, ateliere, expoziții.

La cea de-a 10-a ediție a festivalului One World Romania, vorbim despre frică – în general - și despre diferite manifestări ale sale în societate. Trăim într-o lume globală și totuși tindem să ne întoarcem la trecut, să trasăm noi granițe, să ne închidem între ziduri. Politicieni corupți din toată lumea profită de slăbiciunile și temerile noastre și ajung la putere exploatându-le. Cei mai slabi dintre noi sunt hărțuiți zi de zi de cei mai puternici. Câțiva mai hotărâți merg împotriva curentului, sacrificând tot ce au. Filmele One World Romania explorează originile temerilor noastre și cum putem trece peste ele.

Prețul abonamentului este de 100 de lei întreg si 70 de lei pentru elevi, studenți și pesionari, și oferă accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului. Primele 30 de abonamente comandate au un preț special, de 70 de lei.

În perioada 21 - 26 februarie, ai la preț promoțional festival pass-ul pentru One World Romania 10 și un DVD din colecția One World Romania. Pachetul va fi livrat gratuit prin curier.

DVD-urile incluse în promoție:

Waiting for August

Ai Weiwei: Fără regrete

Dal Nic | Autostrada

Here Be Dragons | Aici sunt dragoni

My Perestroika | Perestroika mea

Actul de a Ucide

Anatomia Unei Plecari

Aurul Toamnei

Chirurgul Englez

Dupa Revolutie

Fortareata

Testimonial

Tot Ceea Ce Sclipeste

Videocratie

we also recommend

Tower / Turn One World Romania 10 - secțiunea Delicatessen
17.03.2017
Tower / Turn

One World Romania 10 - secțiunea Delicatessen
Cinema Elvire Popesco

Weiner One World Romania 10 - secțiunea Animale Politice
13.03.2017
Weiner

One World Romania 10 - secțiunea Animale Politice
Cinemateca Eforie