fbpixel
Skip to main content

One World Romania 10 - Festival Pass

One World Romania 10 - Festival Pass

Festivalul Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World Romania ajunge în 2017 la cea de-a 10-a ediție. În perioada 13-19 martie vor fi proiectate la București, în cinematografele Elvire Popesco, Eforie și Union peste 50 de filme documentare, selectate din cele peste 1300 înscrise. De asemenea, pe parcursul întregii săptămâni,  vor fi organizate mai multe evenimente conexe – dezbateri, ateliere, expoziții.

La cea de-a 10-a ediție a festivalului One World Romania, vorbim despre frică – în general - și despre diferite manifestări ale sale în societate. Trăim într-o lume globală și totuși tindem să ne întoarcem la trecut, să trasăm noi granițe, să ne închidem între ziduri. Politicieni corupți din toată lumea profită de slăbiciunile și temerile noastre și ajung la putere exploatându-le. Cei mai slabi dintre noi sunt hărțuiți zi de zi de cei mai puternici. Câțiva mai hotărâți merg împotriva curentului, sacrificând tot ce au. Filmele One World Romania explorează originile temerilor noastre și cum putem trece peste ele.

Prețul abonamentului este de 100 de lei întreg si 70 de lei pentru elevi, studenți și pesionari, și oferă accesul la toate evenimentele din cadrul festivalului.

Toți cei care achiziționează în perioada 28 februarie - 5 martie abonamentul general #OWR10 vor primi cadou din partea festivalului un tricou inscripționat cu mesajul „Revoluția nu-i o modă”

we also recommend

08.08.2020
PIERROT NEBUNUL / PIERROT LE FOU

ELVIRE POPESCO OUTDOOR
Cinema Elvire Popesco, Bucuresti

09.08.2020
The Painted Bird

TIFF.19
Báthory, Cluj-Napoca

The Comeback TIFF.19
07.08.2020
The Comeback

TIFF.19
Muzeul de Artă

Acasă - My Home ONE WORLD ROMANIA #13
21.08.2020
Acasă - My Home

ONE WORLD ROMANIA #13
Verde Stop Arena