fbpixel
Skip to main content

SUPERHOMBRE

ELVIRE CHEZ VOUS

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online Vizualizează disponibil pentru vizionare pe 27 noiembrie, în intervalul 19:00-23:59 15 lei This event is not available in your region

Am carnet de 5 bilete

Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizualizarea streamului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.
SUPERHOMBRE ELVIRE CHEZ VOUS

RO EN

De: Lucian Mircu, Mircea Gherase

Cu: Horia Colibășanu

Documentar – România – 2019 – 1h09 

Sinopsis:

Un alpinist trebuie să aibă în permanență trei puncte de sprijin. Horia Colibășanu e dentist, soț și tată a doi băieți și alpinist de elită în Himalaya. Cum își găsește echilibrul? Probabil e...Superhombre

Timp de 3 ani, echipa l-a urmărit pe protagonist în expedițiile sale, dar mai ales în sânul familiei, unde are de rezolvat chestiuni din cele mai obișnuite. Antrenamentele din Timișoara, presiunea sponsorilor, deciziile importante care trebuie luate în fiecare zi sunt uneori mai greu de dus decât provocările din expediție. Sunt munți de urcat și acasă. 

Superhombre este o poveste despre căutarea libertății într-o lume în care timpul e tot mai scurt. Pentru Horia și colegii lui, Himalaya e unul din ultimele locuri de pe planetă unde mai poți trăi neprevăzutul, aventura autentică. 

Prezentat în avanpremieră la a șasea ediție a festivalului de film Ceau, Cinema! în fața a 800 de spectatori, "Superhombre" a fost selectat apoi în competițiile internaționale la festivalurile de film și cultură montană din Poprad (Slovacia), Cracovia (Polonia) și Bilbao (Spania).

 

Vizionarea va fi urmată de o discuție cu Horia Colibășanu și realizatorii Lucian Mircu și Mircea Gherase, difuzată live pe pagina de Facebook a Cinema Elvire Popesco începând cu ora 20.15.

we also recommend

26.11.2020, în intervalul 14:00-24:00
FELIX ȘI OTILIA / FELIX AND OTILIA

Cinemateca Online
Online

Deschiderea oficială a festivalului + Și caii sunt verzi pe pereți (2012) Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film Cluj-Napoca
27.11.2020
Deschiderea oficială a festivalului + Și caii sunt verzi pe pereți (2012)

Festivalul Internațional de Psihanaliză și Film Cluj-Napoca
Online

Daughters of the Dust (1991) F-SIDES
disponibil pentru vizionare în perioada 28-29.11
Daughters of the Dust (1991)

F-SIDES
Online