fbpixel
Skip to main content

BANFF Centre Mountain Film Festival World Tour România 2022 București

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Cinema Muzeul Taranului - Studio H. Bernea, Bucuresti Tuesday, 07 June 2022 / 18:30 50 lei Choose seats
BANFF Centre Mountain Film Festival World Tour România 2022 București

english/engleză romanian/română

BANFF Centre Mountain Film Festival  World Tour România 2022
 
Festivalul de film montan de la BANFF (Alberta, Canada), desfășurat anual din 1976, este recunoscut drept cel mai prestigios festival internațional de filme scurte și documentare despre cultura, sportul și mediul montan din lume. Anual, o parte din filmele înscrise în concurs sunt selectate și prezentate în circuitul BANFF World Tour cu expunere în peste 40 de țări și 550 de comunități de pe întregul mapamond.  

BANFF World Tour România, ajuns anul acesta la a treia ediție, prezintă publicului din cinematografe nouă filme cu un spectru variat de activități specifice zonei de outdoor. Pe lângă sporturi deja consacrate  precum schiat, cățărare, caiac, trasee pe bicicletă, cei din sală vor avea ocazia să asiste la filmul unei expediții îndelung planificate în teritoriile îndepărtate ale oceanului Arctic și Polului Nord.

Cele peste două ore de proiecție vor purta spectatorii în zone cu peisaje captivante și le vor oferi ocazia să asiste la proiectele ambițioase cu un nivel crescut de adrenalină ale unor sportivi perseverenți în a-și atinge obiectivele.

BANFF World Tour se desfășoară în România începând din 2018 și este organizat de Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) cu sprijinul deosebit al Ambasadei Canadei în România. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a returna contravaloarea biletelor în situația în care reglementările în contextul pandemiei cu virus SARScov2 vor impune reducerea numărului de locuri ocupate în sală la momentul desfășurării evenimentului. 

Informații actualizate cu privire la program și eveniment: www.banff.ro | facebook.com/banff.ro 

Accesul în sala de cinema va avea loc începând cu ora 18.00. Proiecțiile vor începe la ora 18.30.

ORGANIZATOR: Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) | www.educatie-outdoor

 

--

Politică de rambursare a biletelor

În cazul în care după achiziționarea biletelor vor fi intra în vigoare restricții în ceea ce privește capacitatea maximă a cinematografelor, vor fi anulate și rambursate biletele necesare atingerii limitei legale, începând cu ultima comandă plasată pe eventbook.ro.

În cazul în care după achiziționarea biletelor vor fi intra în vigoare restricții legate de accesul persoanelor în sălile de cinema pe baza certificatului verde, contravaloarea biletelor va fi rambursată în urma unei solicitări trimisă la adresa office@eventbook.ro.

we also recommend

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
MAI PRESUS DE ORICE / THIS ABOVE ALL

Cinemateca Online
Online

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
ION – BLESTEMUL PĂMÂNTULUI / ION – THE CURSE OF THE LAND

Cinemateca Online
Online

ROCCO E I SUOI FRATELLI/ ROCCO ȘI FRAȚII SĂI FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ 2022 – REGARD VERS L’EUROPE
05.06.2022
ROCCO E I SUOI FRATELLI/ ROCCO ȘI FRAȚII SĂI

FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ 2022 – REGARD VERS L’EUROPE
Cinema Elvire Popesco