Carnet de 5 Billets

Carnet de 5 Billets Carnet 5 bilete

Carnet de 5 Billets

Carnet 5 bilete

Carnetul contine 5 bilete ce pot fi folosite pentru 5 intrari la filmele de la cinematograful Elvira Popescu.

Pentru a beneficia de pretul redus carnetele trebuie achizitionate la casa de bilete a cinematografului.

În baza carnetului de 5 bilete, posesorii își pot rezerva locurile la proiecțiile dorite prin intermediul platformei Eventbook.

Pentru a beneficia de această facilitate, posesorii de carnete de 5 bilete trebuie doar să bifeze opțiunea "Am carnet de 5 bilete" din dreptul fiecărei reprezentații de pe Eventbook.ro, să introducă numărul codului de bare înscris pe carnet și, după validarea acetuia, să selecteze numărul de locuri pe care dorește să le rezerve.

Rezervarea va fi confirmată și printr-un e-mail la adresa folosită pentru înregistrarea pe site-ul Eventbook. Nu mai este necesară prezentarea la casierie, carnetul de 5 bilete fiind scanat direct la accesul în sala de cinema.

Pentru proiecțiile din cadrul festivalurilor și pentru proiecțiile speciale, locurile care se pot rezerva pe baza carnetelor de 5 bilete pot fi limitate.

Fără anulare prealabilă, rezervările în baza carnetului de 5 bilete vor fi considerate folosite. Începând cu 15 ianuarie 2024, rezervările nu se vor mai anula automat în cazul neprezentării la proiecție. Pentru a evita acest lucru, vă rugăm să anulați rezervarea prin contul dvs. cu cel puțin 6 ore înainte de ora programată a proiecției.

Rezervarea locurilor pentru carnetele de 5 bilete nu este obligatorie, însă este recomandată pentru asigurarea locului în sală. Prezentarea carnetului de 5 bilete la acces, fără rezervare făcută în prealabil, nu vă asigura un loc în sală.

Alocarea locurilor se face la sosirea în sală, la alegere dintre locurile disponibile.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
Valabil 3 luni
Order

80 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe