fbpixel
Skip to main content

Masterclass Superziceri

Zilele Superscrieri 2018 – Empowering the public

Masterclass Superziceri Zilele Superscrieri 2018 – Empowering the public

Cum pot fi cititorii implicați în schimbările pe care jurnaliștii au puterea de a le produce în societate? Am invitat la această discuție din cadrul Zilelor Superscrieri 2018 trei responsabili de proiecte care lucrează cu asta zi de zi, demonstrând că unindu-ne bulele devenim mai puternici.

Mehmet Atakan Faça este fondator Teyit, o platformă de fact checking open source din Turcia și fellow Ashoka 2017. Casey Kelso, jurnalist de investigație, este de câțiva ani director de advocacy la Transparency International. Paul Radu este fondatorul RISE Project și membru fondator al rețelei internaționale OCCRP - Organized Crime and Corruption Reporting Project, cât și Ashoka Fellow 2018. Cei trei vor discuta, moderați de Cristian Lupșa, fondator al Decât o Revistă și The Power of Storytelling, despre cum poți folosi resursele umane din comunitate pentru proiecte de interes public.

Evenimentul face parte din programul-experiență a Zilelor Superscrieri, dedicat cititorilor și rolului lor în schimbările pe care presa le poate produce în realitatea pe care o trăim.

Prețul biletului reprezintă o donație către Fundația Friends for Friends.

*** 

Întregul weekend e pentru și despre tine, căutătorule de adevăr, așa că ți-am pregătit două zile pline de masterclass-uri, talk-uri și ateliere în care unii dintre cei mai buni jurnaliști de la noi promit să-ți dea mai departe din skillurile lor. Urmărește pagina de facebook a evenimentului pentru ultimele detalii legate de program - https://www.facebook.com/events/183799882510149/

Partener strategic: BRD – Groupe Société Générale
Parteneri de creștere: Fan Courier, Medlife
Gazdă: Apollo111
Inițiator Fundația Friends For Friends : Friends \ TBWA 

Parteneri de conținut: Transparency International, Teyit, OCCRP, RISE Project, Decât o Revistă, Scena9, Casa Jurnalistului, PressOne, dela0.ro, Școala9, Recorder, VICE România, Info Sud Est, Teleleu, Documentaria, Monday Memo, Inklusiv, Centrul pentru Jurnalism Independent, Funky Citizens, EuropaFM, ARC, Cercul de Donatori, Black Button Books.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Ai Weiwei: Fără regrete

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

Aventura offroad de tip enduro in mijlocul naturii
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Aventura offroad de tip enduro in mijlocul naturii


Ploiești

Tir in poligon de tragere in Cluj, experienta de adrenalina si miscare
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Tir in poligon de tragere in Cluj, experienta de adrenalina si miscare


Cluj-Napoca