fbpixel
Skip to main content

Workshop: Corpul Resursă

cu Arcadie Rusu

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 5, 6, 7, 8 iulie 2021, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 300 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 30, 31 august, 1, 2 septembrie 2021, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 300 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 4, 5, 6, 7 octombrie 2021, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 300 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 1, 2, 3, 4 noiembrie 2021, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 300 lei
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic, Bucuresti 6, 7, 8, 9 decembrie 2021, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP 300 lei
Workshop: Corpul Resursă cu Arcadie Rusu

Linotip Centru Independent Coregrafic lanseaza in perioada ianuarie- iunie 2021 o serie de cursuri de dans cu nivel de dificultate incepator si intermediar** coordonate de coregrafii: Andreea Novac, Ioana Marchidan, Andrea Gavriliu, Arcadie Rusu, Attila Bordás si Stefan Lupu. Mai multe detalii despre perioadele de desfasurare si biletele de participare aflati pe https://eventbook.ro/hall/linotip-centru-independent-coregrafic

 

ARCADIE RUSU despre cursul "Corpul Resursa" 

**Nivel de dificultate incepator - intermediar  - exercitiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poata executa indiferent de nivelul anterior de experienta in dans contemporan

 

Ce ne face sa dansam?

Dansul ne elibereaza si ne aduce o stare de confort, pentru ca emotiile isi gasesc o cale de manifestare, de exprimare faptica, de traire prin actiune. 

"Ma intereseaza identificarea punctelor vulnerabile, stabilizarea echilibrului, a impacarii cu noi insine, a acceptarii si a increderii.

In cadrul laboratorului voi pune accent pe exercitii creative, care ne vor conduce de la miscare, la gasirea propriului dans. 

Toate resursele se gasesc in noi, doar ca nu stim cum sa le accesam. Procesul prin care vom lucra, gand-intentie-gest-miscare-dans, ne creeaza perspective de auto-constientizare si activare a propriilor supape precum cele de detensionare si energizare.

Ce imi doresc cu acest laborator, dar si cu alte ateliere pe care le desfasuram la LINOTIP este articularea procesului de auto-cunoastere, cat si cultivarea starii de bine, a bunei dispozitii prin bucuria de a dansa. "

Arcadie Rusu este coregraf, regizor de miscare, dansator,manager la LINOTIP Centru Independent Coregrafic, 

A absolvit facultatea de coregrafie UNATC, a fost premiat pentru"Mind Control", cel mai bun spectacol din gala absolventilor. Bursier danceWeb la Impuls, Tanz Viena, wild card oferit de asociatia 4Culture. Castiga rezidenta Attic Arts, la ICR Londra, participand la Olimpiada Culturala cu 3 proiecte desfasurate in colaborare cu English National Ballet. Dansator, coregraf in “Linotip Dance Company”, Membru in “Gigi Caciuleanu Romania Dance Company”. 

Este autorul spectacolelor: Proces cu Usile Inchise, Promised Land, Crazy Stories in The City, Nesomn, Hunted Devotions, BABEL, BASMa Curata. Colaboreaza  constant cu regizori de teatru, artisti vizuali, muzicieni, tine ateliere de dans contemporan si dezvoltare personala prin dans.

Foto: Adi Bulboaca

 

 **Pentru siguranta participantilor, spatiul de dans si interactiunile dintre participanti exista si se intampla in concordanta cu reglementarile in vigoare in ceea ce priveste igiena si distantarea sociala.

 
vezi reducerea "cursant #LINOTIPic"
 
Linotip te sustine sa faci loc pentru dans contemporan in viata ta! 
Esti "cursant #LINOTIPic", primesti reducere la bilete!  Cum? 
 
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din pretul total 50 ron
2. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din pretul total 75 ron
1. Achizitie simultana a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din pretul total 100 ron
 
*Reducerea se aplica doar pentru achizitionarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achizitie bilete la "Corpul Resursa cu Arcadie Rusu" din lunile octombrie si noiembrie. Ex. 2: Achizitie 1 bilet la "Movements and moments cu Andreea Novac" + Achizitie 1 bilet la "Corpul creativ cu Andrea Gavriliu"  
✖︎ **Reducerea nu se aplica pentru achizitionarea a 2 sau mai multe bilete la un singur curs!

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cadouri pentru el – Aventura Transilvana


Valea Prahovei

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experiente cadou – aventura in Sarmizegetusa


Transalpina, Sarmizegetusa si Prislop

Experimenteaza atelierele Ayur Yoga & Mindfullness
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza atelierele Ayur Yoga & Mindfullness


Bucuresti

WORKSHOP: Body as a Creation Tool cu Alexandru Daniel Dragomir
9, 10, 11, 12 august in intervalul 19:00-21:00 - WORKSHOP
WORKSHOP: Body as a Creation Tool

cu Alexandru Daniel Dragomir
LINOTIP – Centru Independent Coregrafic