Workshop: Corpul Resursă

Workshop: Corpul Resursă cu Arcadie Rusu

Workshop: Corpul Resursă

cu Arcadie Rusu

*Nivel de dificultate începător - intermediar - exercițiile de la curs sunt adaptate astfel incat fiecare participant sa le poată executa indiferent de nivelul anterior de experiență in dans contemporan.

ARCADIE RUSU despre cursul "Corpul Resursă"

Ce ne face sa dansam?    

Dansul ne eliberează  și ne aduce o stare de confort, pentru ca emoțiile își găsesc o cale de manifestare, de exprimare faptica, de trăire prin acțiune. "Ma intereseaza identificarea punctelor vulnerabile, stabilizarea echilibrului, a impacarii cu noi înșine, a acceptarii si a încrederii. În cadrul laboratorului voi pune accent pe exerciții creative, care ne vor conduce de la mișcare, la găsirea propriului dans. Toate resursele se găsesc in noi, doar că nu știm cum să le accesăm. Procesul prin care vom lucra, gand-intenție-gest-mișcare-dans, ne creează perspective de autoconstientizare si activare a propriilor supape precum cele de detensionare si energizare.

Ce îmi doresc cu acest laborator, dar și  cu alte ateliere pe care le desfășurăm la LINOTIP, este articularea procesului de auto-cunoaștere, cât si cultivarea stării de bine, a bunei dispoziții prin bucuria de a dansa. "

Despre Arcadie Rusu:

Este coregraf, regizor de mișcare, dansator, manager la LINOTIP Centru Independent Coregrafic, a absolvit Facultatea de coregrafie UNATC, unde  a fost premiat pentru spectacolul "Mind Control", cel mai bun spectacol din gala absolventilor.  A fost Bursier danceWeb la Impuls, Tanz Viena, wild card oferit de asociatia 4Culture. Castiga rezidența Attic Arts, la ICR Londra, participand la Olimpiada Culturala cu 3 proiecte desfășurate in colaborare cu English National Ballet. Dansator, coregraf la Linotip, a făcut parte din “Gigi Caciuleanu Romania Dance Company”. Este autorul spectacolelor: Proces cu Usile Inchise (Ateneul Roman), Promised Land (Teatrul Foarte Mic, LINOTIP), Crazy Stories in The City (Teatrul Foarte Mic), Nesomn (CNDB, LINOTIP), Hunted Devotions Opera Holland Park, Londra) , BABEL (LINOTIP), BASMa Curată (LINOTIP), Burn Out ( UNATC), LECKE/Lecția (Compania Studio M, Sfantu Gheorghe), CAIN ( New York cu Battery Dance Company), OMEN (LINOTIP)  Colaborează constant cu regizori de teatru, artiști vizuali, muzicieni, tine ateliere de dans contemporan si dezvoltare personala prin dans.

Foto: Tudor Popa

***Linotip te susține sa faci loc pentru dans contemporan in viața ta cu reducerea "cursant #LINOTIPic - mai mult dans cu mai puține resurse!"

Cum?

1. Achizitie simultană a cate 1 bilet la 2 cursuri din date diferite - discount din prețul total 50 ron

2. Achizitie simultană a cate 1 bilet la 3 cursuri din date diferite - discount din prețul total 75 ron

3. Achizitie simultană a cate 1 bilet la 4 cursuri din date diferite - discount din prețul total 100 ron

✓ *Reducerea se aplica doar pentru achiziționarea in aceeasi comanda a biletelor, doar daca acestea reprezinta cel putin 2 cursuri din date diferite. Ex. 1: Achiziție bilete la "Corpul Resursă cu Arcadie Rusu" din doua perioade diferite. Ex. 2: Achiziție 1 bilet la "Body Talks" cu Judith State + Achiziție 1 bilet la  "Playing with Movement" cu Ioana Marchidan 

︎ **Reducerea nu se aplica pentru achiziționarea a 2 sau mai multe bilete la același curs din aceeași perioada.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
1,2,3,4,5 iulie 2024, in intervalul 19:00 - 21:00, WORKSHOP
Order

350 lei

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend