Workshop: “Round-Around”

Workshop: “Round-Around”

Workshop: “Round-Around”

Atelierul “Round Around” are ca temă principală ideea corpului rotund ce va fi aprofundată prin exerciții specifice ce ajută la înțelegerea necesității corpului de a se afla în contracție prin poziționarea acestuia în poziția fetală. Corpul rotund este o poziție naturală a corpului ce poate fi privită ca o acțiune defensivă prin transformarea conștientă sau inconștientă a unui impact (punct de contact) în impuls generator de de energie continuă.

Conștientizarea integrării momentului de impact (cu solul /partenerul /un segment al propriului corp) poate conduce la eficientizarea acțiunii corporale prin decizia de a transforma sau nu impactul în impuls generator de energie continuă în funcție de necesitate.

Ideea de “Rotund/Rotunjime” este aprofundată pe mai multe paliere:

I. Mișcare circulară

II. Transformarea impactului în impuls continuu prin curbarea corpului

III. Circularitate în Contracție și Extensie

IV. Lucrul simultan cu Linia Dreapta și Linia Curbă și tranziția constantă de la una la cealaltă în funcție de necesitate

V. Rolling – tipuri de rostogolire, conștientizarea corpului în relație cu solul

VI. Săritura vs Suspensie privite ca Proces și Actiune Integrată a Procesului – Teorie și comparație aplicată: asemănări și deosebiri

VII. Săritura Rotunda – Folosirea principiilor tipurilor de rostogolire și aplicarea acestora în săritură

VIII. Săritură/Suspensie + Rolling – Generarea conștientă a unui impuls prin Săritură sau Suspensie și folosirea acestuia pentru a construi mișcare continuă pe schimb de nivel

IX. “Împrejur” – folosirea noțiunilor “Linie Dreaptă/Linie Curbă” pentru a le aplica în deplasarea prin spațiu

Biografie Profesor:

Daniel Alexandru Dragomir este un artist în vârstă de 29 de ani ce activează în domeniul Artei Coregrafice. Este coregraf, dansator, profesor și managerul companiei independente Contemporary Creative Dreamers.

Este absolvent al studiilor de licență, specializare “Artele Spectacolului – Coregrafie”, și al studiilor de master, specilizare “Artă Coregrafică”, la U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale” din București.

În calitate de profesor susține ateliere dedicate celor de nivel începător, dar și ateliere dedicate celor de nivel avansat și profesioniștilor din domeniul Artei Coregrafice: U.N.A.T.C “I.L.Caragiale” București, Compania de dans “Unfold Motion” Timișoara, Universitatea “George Enescu” Iași, Festivalul “Ideo Ideis”, Programul de studiu “Creative PlayGround Intensive”.

În calitate de manager și coregraf al companiei Contemporary Creative Dreamers implementează proiecte bazate pe activitățile de producție și difuzare de spectacole și activități în zona educațională (ateliere pentru începători, ateliere pentru profesioniști cu profesori ce își desfășoară activitatea la nivel internațional, programul de studiu “Creative PlayGround Intensive”.)

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe