fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious: Radu Georgescu, GECAD Ventures

Cum inventezi viitorul. Și îți asumi eșecul

The Vast & The Curious: Radu Georgescu, GECAD Ventures Cum inventezi viitorul. Și îți asumi eșecul

#conference #business #contractors #The Vast and The Curious

Radu Georgescu a creat în 1994 o companie și patru produse software. Trei au eșuat. Nouă ani mai târziu, antivirusul RAV, cel de-al patrulea era un nume global. L-a vândut către Microsoft în 2003, într-una dintre cele mai spectaculoase tranzacții ale vremii.

În aproape trei decenii de antreprenoriat în tehnologie, a fondat 36 de companii. Doar șase au fost un succes. Alte șase ”nu mi-au pierdut toți banii”. Restul? ”Experiențe minunate”. Crede că măsura succesului e dată de capacitatea antreprenorului de a evolua: a fondat companii, a fost angel investor, iar azi conduce GECAD Ventures, un fond de investiții pentru companii software. A ales să lase Statele Unite în favoarea României, unde e mult mai multă treabă interesantă de făcut. Continuă să citească 50 de cărți pe an, să colinde țara pentru a vorbi liceenilor și să cânte la pian. O conversație despre cum alegi ideile, cum pui eșecul la treabă și ce înseamnă să creezi valoare. 

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast&The Curious este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Curs de placinte si cazare de lux intr-un castel medieval


Târgu Frumos, Targu Frumos

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Testeaza o masina de raliu BMW sau Golf GTI pe un circuit profesionist


Bucuresti, Bucuresti