fbpixel
Skip to main content

UMOR CU ACCENT MOLDOVENESC

UMOR CU ACCENT MOLDOVENESC Deschiderea TM2023 – Stand-up comedy

UMOR CU ACCENT MOLDOVENESC

Deschiderea TM2023 – Stand-up comedy

Trupa Standupovka vă propune o doză de UMOR CU ACCENT MOLDOVENESC în deschiderea programului Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. 

Standupovka este primul club de stand-up comedy din Republica Moldova. Din 2019, trupa a susținut numeroase spectacole bilingve, online și offline, contribuind la familiarizarea publicului de peste Prut cu acest gen de performance. 

Cei cinci membri ai trupei promit să facă mult haz pe scena de la Victoria, sâmbătă, 18 februarie, de la ora 15:00. Victor Vizitiu, Vladislav Sliusarenco, Marin Madan, Daniel Frunza și Alexandru Ghețan vă propun un amestec unic de umor și autoironie, condimentat cu un accent moldovenesc nedisimulat.

Evenimentul este organizat de Asociația Inițiativa din Timișoara și face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023", finanțat prin programul Opening+, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Accesul la eveniment este gratuit, pe bază de rezervare.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe