The Schnitzels - lansare album

The Schnitzels - lansare album

The Schnitzels - lansare album

The Schnitzels este un duo de gastro-punk si rocknroll format din Narcis Axinte - Chitara/Voce si Mr Jurjak - Tobe. Trupa s-a format in vara lui 2021 sustinand concerte in deschiderea unor trupe precum Coma, Oigan sau Luna Amara.  In 2022 au cantat la festivalurile Femei Pe Matasari, Rocanotherworld, Southside Biker Fest, Danube Rock Galati si Summer Well încheind anul cu un concert stand-alone in Club Control Bucuresti.

Tot in 2022 The Schnitzels au lansat single-urile “FRICA” si “MINTE BOLNAVA” care s-au bucurat de succes atat pe platformele de streaming cat si pe posturile de radio Rock Fm si Radio Guerrilla, unde au avut si doua aparitii Live. 

In 2023 The Schnitzels au plecat in primul lor turneu care a inceput in Club Expirat si a continuat in Arad (Club Flex), Timisoara (Manufactura), Tg Mures (J’ai Bistrot), Chisinau (Artcor Center) si Iasi (Rocknrolla). De asemenea, au apărut in cadrul emisiunii ApropoTV cu Andi Moisescu. 

Pe data de 01.11.2023, in club Control, The Schnitzels lansează albumul de debut intitulat Phantasmagore distribuit de Universal Music Romania. 

Social Media links: 

Instagram: https://www.instagram.com/the.schnitzels 

Facebook: https://www.facebook.com/the.schnitzels 

YouTube: https://www.youtube.com/@theschnitzels2868

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe