fbpixel
Skip to main content

Orkid_Deraiat. Partea_1. Acasă

18+

18+

#concert

Orkid revin la formula de quartet și lansează prima piesă în română.

Într-un loc în care se simt ca ACASĂ, din nou în 4, vor lansa primul dintre cele 4 single-uri care vor face parte din albumul 'DERAIAT', avându-l ca producător pe Adrian Despot și programat să apară în octombrie 2020.#Orkid_Deraiat - Partea 1

#Orkid_Acasă - Single Release

Produced by Adrian Despot

Recorded at VdV Music Studio

Artwork by Matei Bacanu & Radu Pop


Orkid își definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. 

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar la muzică academică, Orkid și-au lansat primul album, „Standing Still in the Dark“, în octombrie 2016. Acesta a fost urmat de single-ul „Beasts Apart“, în decembrie 2017, și de EP-ul „Suruaika“ (coloana sonoră a scurt-metrajului de animație omonim) în aprilie 2018. 

Single-ul  „Daily Extinction“, lansat în noiembrie 2018, a marcat începutul colaborării cu Adrian Despot și Sorin Pupe Tănase la VdV Music Studio, care continuaă pe toată perioada producției albumului 'Deraiat' `și despre care trupa spune că vrea să continue la nesfârșit. 


Pentru că Vlad este de formație scenarist, regizor și producător de film, iar Radu și Luiz sunt animatori și artiști grafici, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Componență:

Vlad Ilicevici: chitare, synth-uri, voce, concept

Radu Pop: tobe, synth-uri, art direction

George Fratica: bass

 +     Luiz Stockler: chitare, synthuri, harmonica.

Consultă aici REGULI DE ACCES / REGULILE CASEI în Club Control.

Orkid_Deraiat. Partea_1. Acasă

we also recommend