Gala Laureaților

Gala Laureaților Concert Extraordinar ALEXANDRU COSTEA - contratenor

Gala Laureaților

Concert Extraordinar ALEXANDRU COSTEA - contratenor

Avem deosebita onoare și plăcere să vă invităm la o noua  ediție a „Galei Laureatilor”, o ediție cu totul specială, care va avea loc pe 27 aprilie  2024, începând cu ora 19, în sala Cinema-Teatru „Florin Piersic”.

Ediția din acest an își propune continuarea tradiției de a onora și omagia, în semn de respect și apreciere, valorile contemporane, personalități din domeniul culturii, artei, științei, tehnicii, a sportului și a vieții sociale, precum și entitățile emblematice ale Cetății, în cadrul festiv al unui evreniment cultural-artistc de exceptie.

Va fi o reverență reușitelor confirmate de timp, prin acordarea Titlului „Senior al Cetății”, „Spiritus Mentor”, „Mecena” și „Emblemă de Cluj”, o adevărată punte de continuitate a valorilor perene.

Programul va aduce în fața publicului un recital de excepție susținut de contratenorul Alexandru Costea, cu un program liric de mare calitate artistică, precum și un concert de chitară clasică a biecunoscutului virtuoz Constantin Andrei, o prestatie memorabilă, în contextul sărbătoririi excelenței.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe