fbpixel
Skip to main content

Dezvoltarea creativității prin muzică și ritm

Atelier de muzică și ritm pentru părinți și copii (7-12 ani) - music, education

Category: music, education

 

Oprește-te pentru două ore din freamătul dinaintea sărbătorilor și petrece timp creativ și valoros împreună cu copilul tău la un atelier de muzică și ritm pe teme de Crăciun! 

În cele peste două ore de atelier, vom învăța alături de copiii noștri să lucrăm și să interacționăm în echipă prin intermediul muzicii și ritmului, în cadrul jocurilor interactive special concepute de profesorul Simi Echim!

În studioul Music Hub vom avea acces la o multitudine de instrumente muzicale, iar la finalul atelierului vom susține împreună un mic CONCERT folosindu-ne de ceea ce am învățat!?

Atelierul contribuie la dezvoltarea creativității, prin utilizarea diferitelor instrumente muzicale în mod activ, individual, dar mai ales în grup.

Locurile sunt limitate la 20 de participanți.

Simi Echim este consilier psihologic, toboșar și profesor de tobe în echipa MusicHub. Are 10 ani de experiență muzicală și 3 ani de experiență în elaborarea programelor de dezvoltare psihologică prin muzică, fiind specializat în Psihologia Dezvoltării Copiilor și a Adolescenților.

Dezvoltarea creativității prin muzică și ritm Atelier de muzică și ritm pentru părinți și copii (7-12 ani)

we also recommend

Decernarea Premiilor Concert live Surorile Osoianu si proiectia filmului Pinocchio
08.08.2020
Decernarea Premiilor

Concert live Surorile Osoianu si proiectia filmului Pinocchio
Unirii Square Open Air, Cluj-Napoca