fbpixel
Skip to main content

Tripoteca

Psychedelic Film & Arts Festival

Tripoteca Psychedelic Film & Arts Festival

Festivalul itinerant de film și artă psihedelică Tripoteca a ajuns la cea de-a patra ediție bienală și a parcurs peste 25 de orașe din lume.

Între 12 și 14 octombrie Tripoteca vă va supune încă o dată mințile și inimile unei experiențe ce va extinde barierele avant-gardei peste oceane de concepte metafizce și abstracte.

Pe meniul intergalactic se află peste 70 de filme, o expozitie de canvasuri, instalații video și performance-uri audio-video de la suflete din 25 de țări.

În fiecare seară vor avea loc câte două secțiuni de filme, "Meta-Fun" (un rollercoaster de umor cosmic) și "Introspective Journey" (reflexii elegante asupra existenței).

Teaser aici: www.vimeo.com/286558824

Lista completă de filme aici: www.tripoteca.com/films2018.jpg

Expoziție de printuri pe canvas și instalații video de: www.tripoteca.com/art2018.jpg

”The Small Screen” - instalație de videoclipuri muzicale ce va da și soundtrack-ul galeriei, o compilație de – www.tripoteca.com/smallscreen2018.jpg

“Mirror Me” - instalație interactivă ce va topi privitorii în valuri de feedback „Lumina” - expoziție de vinyluri pictate de Soul Drops – www.souldrops.ro Live audio-video performances:

Vineri, 12 Octombrie
Simina Oprescu + Mihai Matei www.siminaoprescu.com www.facebook.com/visualsmm

Sâmbătă, 13 Octombrie
Nava Spațială + Adistu' www.soundcloud.com/navaspatiala www.adistu.ro

Duminică, 14 Octombrie
Visu' + Vloop www.soundcloud.com/dr_visu www.facebook.com/vloopstudio

Bilete: 20 lei / seară

PROGRAM:

20:00 – 20:45 - deschiderea usilor / expozitie 20:45 – 21:30 - performance audio-video 21:30 – 22:30 - sesiunea de filme "Meta-Fun" 22:30 – 23:00 - pauza / expozitie

23:00 – 00:00 - sesiunea de filme "Introspective Journey"

Notă: performance-urile si sesiunile de filme constituie vizionari complet diferite de la seară la seară. Numai expoziția din hol rămâne aceeași.

Tripoteca este un festival strict idependent, fără sponsori sau finanțări și reclame intrusive. Atenție! Eveniment nerecomandat persoanelor ce suferă de epilepsie.
Parteneri media: Sociedelic, Waha Festival, Thrancians, VICE, Sub25, Scena9, IQads, Energiea

we also recommend