TRECĂTOARELE IUBIRI / EPHEMERAL LOVE

TRECĂTOARELE IUBIRI / EPHEMERAL LOVE Cinemateca Online

TRECĂTOARELE IUBIRI / EPHEMERAL LOVE

Cinemateca Online

România / 1974/ 105’ / color / Dramă psihologică / Sub: EN / AG / Versiune digitalizată de Arhiva Națională de Filme

Regia: Malvina Urșianu

Scenariul: Malvina Urșianu

Cu: George Motoi, Silvia Popovici, Gina Patrichi, Cornel Coman, Nina Costa, Mihai Pălădescu, Beate Fredanov

Produs de: Casa de filme 3

Andrei, un arhitect român stabilit în străinătate, revine în ţară pentru câteva zile împreună cu soţia lui, Hanna. El se întâlneşte cu foştii lui colegi, printre care şi Lena, marea sa iubire. Totodată diagnosticul pe care-l spera incert asupra maladiei de care suferea este confirmat categoric de un prieten ajuns medic de renume. Realizând că nu mai are mult de trăit, Andrei înţelege, colindând ţara, că locul lui a fost din totdeauna aici. Şi deşi Lena se va întoarce la soţul ei - întâlnirea cu Andrei tulburând-o doar pe moment - arhitectul va rămâne în ţară, în timp ce soţia lui va pleca singură înapoi, acasă.

Filmul a avut premiera în România în 28 ianuarie 1974. A primit Marele Premiu și Premiul pentru interpretare masculină (George Motoi) în cadrul ediției din 1974 a Premiilor ACIN.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea spectacolului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe