SORRY WE MISSED YOU

15+ EN RO
SORRY WE MISSED YOU FOCUS AUTORI DE CANNES

SORRY WE MISSED YOU 15+

FOCUS AUTORI DE CANNES
EN RO

Regia: Ken Loach

Cu: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor

Dramă – Marea Britanie, Franța, Belgia – 2019 – 1h41 

Sinopsis:

Ricky, Abby și cei doi copii ai lor locuiesc la Newcastle. Sunt o familie puternică și au grijă unii de alții, chiar dacă se zbat în datorii. Rămas temporar fără loc de muncă, Ricky vede o șansă formidabilă atunci când se ivește ocazia să fie curier și șofer pe propria sa mașină. Abby, soția sa, îngrijitoare la domiciliu, îl ajută să-și împlinească visul vânzându-și propria mașină, astfel încât Ricky să își cumpere o autoutilitară și să devină șofer independent.

Însă curând Ricky descoperă că trebuie să dea socoteală firmei de transport care îi repartizează cursele și îi controlează munca și, în final, viața sa și pe cea a familiei. Intră cu toții, așadar, în spirala infernală cauzată de uber-izare. 

În timp ce așteptăm cu nerăbdare șansa de a vedea pe marele ecran filmele prezentate la ediția recent încheiată a Festivalului de film de la Cannes, vă invităm să descoperiți la Elvire Popesco câteva din filmele precedente realizate de cineaștii prezenți în competiția oficială a festivalului în 2023.

Pe 16, 17 și 18 iunie puteți viziona filme regizate de Marco Bellocchio, Ken Loach, Jessica Hausner, Hirokazu Kore-Eda, Alice Rohrwacher, Catherine Corsini, Nanni Moretti și Justine Triet, câștigătoarea Palme d'Or de anul acesta.

#nevedemlafilm!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


O VARĂ DE NEUITAT / AN UNFORGETTABLE SUMMER Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
O VARĂ DE NEUITAT / AN UNFORGETTABLE SUMMER
Online
WARBOY
18:00 - Tomorrow, 25 May
WARBOY
Cinema Unirea
Upon Open Sky TIFF.23
21:45 - Saturday, 22 June
Upon Open Sky
Piața Unirii Open Air
Billy Elliot
20:00 - Sunday, 2 June
Billy Elliot
Cinema ARTA Cluj