ASTA SPUNE EA/ SHE SAID

ASTA SPUNE EA/ SHE SAID

ASTA SPUNE EA/ SHE SAID

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), nominalizată de două ori la Oscar®, și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominalizată la Emmy, interpretează rolul reporterilor Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat împreună una dintre cele mai importante povești ale unei generații - o poveste care a spulberat zeci de ani de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană care continuă până în prezent.

De la producătorii câștigători ai premiilor Oscar® pentru 12 Years a Slave, Moonlight, Minari, Selma și The Big Short și de la producătorul nominalizat la Oscar® pentru Zero Dark Thirty și American Hustle, filmul se bazează pe investigația din New York Times de Jodi Kantor, Megan Twohey și Rebecca Corbett și pe bestsellerul New York Times, She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement de Jodi Kantor și Megan Twohey.

O mărturie a importanței incalculabile a jurnalismului de investigație, "Asta spune ea" detaliază călătoria reporterilor și editorilor angajați în căutarea neîncetată a adevărului și evidențiază curajul supraviețuitoarelor și al martorilor care au ales să iasă în față pentru a împiedica un prădător în serie acuzat să mai facă rău. Împreună, angajamentul și tăria lor de caracter au declanșat o conversație globală, au contribuit la propulsarea mișcării #MeToo și au alimentat o reglare de conturi a sistemului care i-a permis să se facă vinovat.

În esența sa, "Asta spune ea" este o poveste adevărată și inspirată despre oameni, mulți dintre ei femei, multe dintre ele mame, care au adunat curajul de a vorbi și de a căuta dreptate, nu doar pentru ele însele, ci și pentru cei din viitor, atât în Statele Unite, cât și în întreaga lume. Filmul este un memento convingător și emoționant despre puterea oamenilor individuali, înarmați cu determinare și curaj, de a schimba, împreună, lumea.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


DE CE TRAG CLOPOTELE, MITICĂ? / WHY ARE THE BELLS RINGING, MITICA? Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
DE CE TRAG CLOPOTELE, MITICĂ? / WHY ARE THE BELLS RINGING, MITICA?
Online
ACTORUL ȘI SĂLBATICII / THE ACTOR AND THE SAVAGES Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
ACTORUL ȘI SĂLBATICII / THE ACTOR AND THE SAVAGES
Online
Atelierul / The Workshop smART HOUSE films from Bad Unicorn
disponibil 72h de la prima accesare
Atelierul / The Workshop
Online
ROCHIA ALBĂ DE DANTELĂ / THE WHITE LACE DRESS Cinemateca Online
disponibil până la 31.12.2022, 72h de la achiziționarea biletului
ROCHIA ALBĂ DE DANTELĂ / THE WHITE LACE DRESS
Online
Fackelmann Portret Vertical – arhitecți în memoria orașului
18:00 - Thursday, 11 July
Fackelmann
Cinema Timiș