fbpixel
Skip to main content

Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul

Marea Premieră!

Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul Marea Premieră!

Dragi clujeni și oameni faini de pretutindeni,
Avem fericirea să vă anunțăm că Vineri, 24 Martie, Anul Domnului 2017, vom lansa, chiar în "templul cinematografiei transilvănene", Cinematograful "Florin Piersic", primul nostru film, RĂZBUNAREA ȚIGĂNCII: pălăria fatală și nazistul!
Lansarea oficială a acestei producții 100% clujene și totodată independente, va avea loc la data menționată, de la ora 20:00, iar în zilele ce urmează premierei, filmul va putea fi vizionat la același cinematograf, după un program ce urmează a fi stabilit. Prețul unui bilet va fi de 13 lei (doar 11, pt studenti). Bine de știut: filmul durează 81 de minute.
Vă invităm să citiți în continuare SINOPSISUL și sa vedeți un album FOTO, eventual să vizionați și un modest TRAILER (din fericire, filmul e mai bun decât trailerul, vă garantăm...!):

Sinopsis

Răzbunarea țigăncii: Pălăria fatală și nazistul

Cluj, luna Cireșar, Anul Domnului 1940.
Undeva la marginea zidului vechii cetăți, o țigancă florăreasă, desigur vrăjitoare, are o viziune apocaliptică: nu peste mult timp, mii și mii de țigani din Ungaria și România vor fi uciși sau deportați. Se hotărăște să-și foloseacă degrabă puterile supranaturale. Din "instrumentarul" ei: trandafiri fermecați, pălării fatale și încă ceva, esențial, ce va rămâne nedezvăluit aici, pentru farmecul și misterul aventurii. Pentru urzeala ei, gitana are însă nevoie de doua gemene speciale: Maria si Aurelia.
Maria studiază actoria și își zice Mary, iar Aurelia e cârciumăreasă. Vrăjitoarea le atrage la ea și citindu-le pasiunile și dorințele, fricile și slăbiciunile, le folosește în jocul ei sofisticat și în același timp improvizat, având drept scop o simbolică răzbunare, în numele tuturor conaționalilor săi țigani, pentru toate nedreptățile pe care aceștia le-au îndurat și le vor mai îndura.
Planul ei rocambolesc include și un malefic agent al Siguranței Statului (carliste), un năzdrăvan fiu de pălărier, un cârciumar drăcos, un tânăr politician cam hăbăuc, un valet viril, precum și - complet neprăvăzut - doi cetățeni veșnic turmentați, aflați într-o permanenta căutare a "Nirvanei - Paradisul bețivilor", de care nu se poate nicicum scăpa. Ultimul - dar nu cel mai puțin important personaj prins în vârtejul gitanei - e un general nazist, atașat militar al Germaniei la București.

POZE:
https://web.facebook.com/pg/razbunareatigancii/photos/?tab=album&album_id=1670782576536206

TRAILER:
https://m.youtube.com/watch?v=e7lC46-oD5w

we also recommend