fbpixel
Skip to main content

Festival Pass Película - Latin American Experience - 3rd Edition

Festival Pass Película - Latin American Experience - 3rd Edition

S-AU PUS ÎN VÂNZARE PRIMELE FESTIVAL PASS-URI PENTRU PELÍCULA – LATIN AMERICA FILM & EXPERIENCE IAR PRIMELE 20 AU UN PREȚ SPECIAL!

O nouă ediție a festivalului PELÍCULA – LATIN AMERICA FILM & EXPERIENCE va avea loc la București între 12 și 16 septembrie 2018. 
 
Vino să experimentezi America Latină! E plină de viață, e un mix de senzații și arome, condimente și pasiune. Noi le-am pregătit pe toate, pentru tine.

Cu Festival Pass-ul poți intra pentru prima dată la toate filmele din competiție și evenimentele conexe din festival, cu excepția brunchurilor. Timp de 5 zile  ai acces la peste 25 de proiecții și evenimente conexe     (demonstrații de dansuri, cocktailuri, degustări, expoziții, storytellers - în locațiile festivalului.
In plus, anul acesta organizam o intalnire speciala doar cu posesorii festival passurilor!

*Festival Pass-ul asigură accesul la oricare dintre evenimentele menționate cu condiția să rezervați (fără costuri suplimentare) locul în sală la filmul/evenimentul dorit și să vă prezentați cu Festival Pass-ul și cu rezervarea. Nu este necesară achiziționarea unui bilet suplimentar, însă rezervarile sunt obligatorii datorită numărului de locuri limitat. Folosind Festival Pass-ul vă puteți rezerva un singur loc pentru fiecare dintre filmele/evenimentele programate.

Programul complet al festivalului va fi publicat în data de 1 septembrie 2018.

we also recommend

Călătoria fantastică a Maronei În deschiderea Animest #14
04.10.2019
Călătoria fantastică a Maronei

În deschiderea Animest #14
Cinema City, AFI Cotroceni

Fantastic Planet Animest #14
05.10.2019
Fantastic Planet

Animest #14
Cinema Elvire Popesco

Competition 7 Animest #14
10.10.2019
Competition 7

Animest #14
Cinema Elvire Popesco