DECLARAȚIE DE DRAGOSTE / DECLARATION OF LOVE

EN
DECLARAȚIE DE DRAGOSTE / DECLARATION OF LOVE Cinemateca Online

DECLARAȚIE DE DRAGOSTE / DECLARATION OF LOVE

Cinemateca Online
EN

România / 1985 / 85’ / color / Film de dragoste / AG 

Regia: Nicolae Corjos

Scenariul: George Șovu

Cu: Adrian Păduraru, Teodora Mareş, Carmen Enea, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, Adela Mărculescu, Constantin Diplan, Dorel Vişan, Florin Chiriac, Mioara Ifrim, Lucian Nuţă

Produs de: Casa de filme 3 

Ioana (Teodora Mareş ) şi Alexandru (Adrian Păduraru), doi elevi de liceu aflaţi în preajma bacalaureatului, se iubesc, dar mama lui Alexandru (Adela Mărculescu) încearcă să-i despartă, deoarece Ioana are o situaţie materială proastă. În urma unei altercaţii cu un coleg, Alexandru este exmatriculat, fiind astfel împiedicat să-şi dea bacalaureatul, în timp ce Ioana susţine cu succes examenul de admitere la facultate. Băiatul va pleca de acasă şi se va angaja pe un şantier, dar în scurta vacanţă rămasă, cei doi se vor întâlni la mare, reînnodând vechea lor legătură.

Filmul a avut premiera în România în data de 10 iunie 1985. A primit Diploma de onoare și Premiul Ministerului Culturii la Festivalul Internațional de Film de la Cairo în 1985.

Location
Date
Price
Order
Location
Date
disponibil până la 31.12.2022, 72h de la achiziționarea biletului
EN
Order

12 lei


Pentru spectacolele online, comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email, întrucât pentru vizionarea spectacolului fiecare cumpărător trebuie să fie logat în contul Eventbook cu care a făcut achiziția biletului.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend