fbpixel
Skip to main content

Festival Pass

PELÍCULA - EDIȚIA A 4-A

Order tickets
Cinema Elvire Popesco, Instit. Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului, Bucuresti 11 - 15 septembrie 2019 80.00 lei (preț promoțional)

*pentru asigurarea locului în sală, vă rugăm să vă rezervați locul la fiecare proiecție dorită pe baza codului de bare de pe Festival Pass.
Festival Pass PELÍCULA - EDIȚIA A 4-A

S-AU PUS ÎN VÂNZARE PRIMELE FESTIVAL PASS-URI PENTRU PELÍCULA - EDIȚIA A 4-A! Iar primele 25 au un preț special!

O nouă ediție a festivalului PELÍCULA – UN FESTIVAL CA O FIESTA! va avea loc la București între 11 și 15 septembrie 2019. 

Cu Festival Pass-ul poți intra la toate filmele din toate locațiile festivaluluiTimp de 5 zile  ai acces la peste 30 de proiecții, chiar si la proiectiile speciale, care contin un eveniment in deschidere sau la final.

 

*Festival Pass-ul asigură accesul la oricare dintre evenimentele menționate cu condiția să rezervați (fără costuri suplimentare) locul în sală la filmul/evenimentul dorit și să vă prezentați cu Festival Pass-ul și cu rezervarea. Nu este necesară achiziționarea unui bilet suplimentar, însă rezervarile sunt obligatorii datorită numărului de locuri limitat. Folosind Festival Pass-ul vă puteți rezerva un singur loc pentru fiecare dintre filmele/evenimentele programate.

Programul complet al festivalului va fi publicat în data de 1 septembrie 2019.

we also recommend