fbpixel
Skip to main content

SOLD OUT - Festival Pass

PELÍCULA - EDIȚIA A 4-A

SOLD OUT - Festival Pass PELÍCULA - EDIȚIA A 4-A

S-AU PUS ÎN VÂNZARE PRIMELE FESTIVAL PASS-URI PENTRU PELÍCULA - EDIȚIA A 4-A! Iar primele 25 au un preț special!

O nouă ediție a festivalului PELÍCULA – UN FESTIVAL CA O FIESTA! va avea loc la București între 11 și 15 septembrie 2019. 

Cu Festival Pass-ul poți intra la toate filmele din toate locațiile festivaluluiTimp de 5 zile  ai acces la peste 30 de proiecții, chiar si la proiectiile speciale, care contin un eveniment in deschidere sau la final.

 

*Festival Pass-ul asigură accesul la oricare dintre evenimentele menționate cu condiția să rezervați (fără costuri suplimentare) locul în sală la filmul/evenimentul dorit și să vă prezentați cu Festival Pass-ul și cu rezervarea. Nu este necesară achiziționarea unui bilet suplimentar, însă rezervarile sunt obligatorii datorită numărului de locuri limitat. Folosind Festival Pass-ul vă puteți rezerva un singur loc pentru fiecare dintre filmele/evenimentele programate.

Cu Festival Pass-ul achizitionat aveti acces la toate filmele si evenimentele din festival din spațiile Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului. Pentru orice alt eveniment din alt spatiu decat cele de mai sus (ateliere, povestiri din America Latina,  brunchuri), acest pass nu este valid si sunt necesare rezervari sau achizitii suplimentare de intrari.

Programul complet al festivalului va fi publicat în data de 1 septembrie 2019.

we also recommend

05.08.2020
Eden

TIFF.19
Apáczai, Cluj-Napoca

Rounds TIFF.19
10.08.2020
Rounds

TIFF.19
Club Transilvania

Romanian Shorts I TIFF.19
06.08.2020
Romanian Shorts I

TIFF.19
Coșbuc