NASTY

NASTY Premiera de gală

NASTY

Premiera de gală

Participă: Ilie Năstase, Boris Becker, Ion Țiriac, Nadia Comăneci, echipa filmului și alți invitați speciali

Viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, ILIE NĂSTASE, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului NASTY, care va avea premiera pe 16 aprilie, la Sala Palatului.

1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice'n'Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii '70, devenind primul său rockstar autentic.

Îmbinând imagini de arhivă extraordinare și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker, NASTY spune povestea unui personaj unic.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


MAI PRESUS DE ORICE / THIS ABOVE ALL Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
MAI PRESUS DE ORICE / THIS ABOVE ALL
Online
Răscoala Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Răscoala
Online
ÎNCĂ UN RÂND / ANOTHER ROUND smART HOUSE films from Bad Unicorn
disponibil 72h de la prima accesare
ÎNCĂ UN RÂND / ANOTHER ROUND
Online