fbpixel
Skip to main content

The Meg / MEG: Confruntare în adâncuri

The Meg / MEG: Confruntare în adâncuri

Jason Statham şi Li Bingbing mizează pe acţiune explozivă în thrillerul SF „MEG: Confruntare în Adâncuri”, regizat de Jon Turteltaub.
Submarinul unei echipe de cercetatori este atacat de o creatură marină uriaşă, despre care se ştia că dispăruse, iar acum a rămas avariată pe fundul Pacificului, fără posibilitate de ieşire pentru echipaj. Cu puţin timp la dispoziţie, Jonas Taylor (Jason Statham) - scafandru profesionist expert în salvări - este recrutat pentru a conduce misiunea de salvare a cercetătorilor şi a întregului ocean de ameninţarea imparabilă a unui rechin gigant preistoric, cunoscut sub numele de Megalodon.
Ceea ce nimeni nu îşi putea imagina este faptul că Taylor a mai întâlnit monstrul în urmă cu câţiva ani, în timpul unei expediţii în adâncul oceanului. Acum, împreună cu Suyin (Li Bingbing), acesta trebuie să îşi înfrunte frica şi să-şi rişte viaţa pentru a salva situaţia, chiar cu riscul de a se lovi din nou de cel mai mare prădător din toate timpurile.
O producţie Warner Bros. Pictures şi Gravity Pictures, filmul „MEG: Confruntare în Adâncuri” are premiera pe marile ecrane din 10 august.

we also recommend

International Competition I Festivalul Internațional de Film NexT, Ediția a 12-a
14.12.2018
International Competition I

Festivalul Internațional de Film NexT, Ediția a 12-a
Cinema Muzeul Taranului - Studio H. Bernea, București

National Competition I + Q & A Festivalul Internațional de Film NexT, Ediția a 12-a
15.12.2018
National Competition I + Q & A

Festivalul Internațional de Film NexT, Ediția a 12-a
Cinema Muzeul Taranului - Studio H. Bernea, București