fbpixel

Will-o’-the-Wisp / Fogo-Fátuo

15+ PT, EN RO
Will-o’-the-Wisp / Fogo-Fátuo LUX Premiul Publicului

Will-o’-the-Wisp / Fogo-Fátuo 15+

LUX Premiul Publicului
PT, EN RO

Regie: João Pedro Rodrigues

Cu: Mauro Costa, André Cabral, Joel Branco

Comedie, Musical, Fantasy, Romance – Portugalia, Franța – 2022 – 1h 7min
Sinopsis:

De pe patul de moarte, Alteța Sa Regală Alfredo, rege neîncoronat, își amintește de perioada când era tânăr și visa să devină pompier. Întâlnirea cu instructorul Afonso, de la brigada de pompieri, deschide un nou capitol în viața celor doi tineri care încep o poveste de dragoste și dorință, pe fundalul căutărilor lui Alfredo legate de statutul lui.

Premii și festivaluri: Marele Premiul al Juriului la Festivalul Filmului European de la Sevilla 2022, Directors' Week Award la Festivalul Internațional de la Bruxelles, Mențiune Specială a Juriului la La Festivalul de Film LGBT de la Madrid 2022, Nominalizat la Queer Palm la Festivalul de la Cannes 2022

Biroului de Legătură al Parlamentului European în România și Cinema Victoria Timișoara vă invită  să descoperiți cele cinci filme finaliste ale Premiul Publicului LUX 2023, decernat în fiecare an de Parlamentul European și de European Film Academy, în parteneriat cu Comisia Europeană și cu Europa Cinemas. După vizionare, puteți evalua filmele LUX pe site-ul rating.luxaward.eu/ro, până pe 12 iunie 2023, alături de spectatori din toate țările Uniunii Europene dar și de deputați din Parlamentul European.

Intrarea la proiecțiile din acest program este liberă, pe bază de rezervare.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe