fbpixel
Skip to main content

Singură la nunta mea / Alone at My Wedding

Cinefemina

Singură la nunta mea / Alone at My Wedding Cinefemina

Vineri, 18 iunie, de la ora 21:00, în cadrul primei ediții a Festivalului Cinefemina, vom proiecta filmul „Singură la nunta mea”/”Alone at my wedding” (Seule à mon mariage), producție Belgia (Wallonie-Bruxelles), în regia Martei Bergman, cu Alina Șerban, Tom Vermeir, Rebeca Anghel. Seara se va încheia cu un Q&A cu Alina Șerban, actriță premiată, printre altele, în septembrie 2020, cu Premiul German pentru Actorie pentru rolul interpretat în filmul ”Gipsy Queen”.

Cinefemina este un omagiu adus femeilor din industria cinematografică (regizoare, scenariste, producătoare) care au contribuit prin munca lor la transformarea industriei într-un loc care promovează egalitatea de gen.

Prima ediție a Festivalului Cinefemina este realizată cu participarea a 9 membri EUNIC (Ambasada Spaniei, Ambasada Suediei, Delegația Wallonie - Bruxelles, Forumul Cultural Austriac, Fundația Culturală Greacă, Institutul Cervantes, Institutul Cultural Român, Institutul Goethe, Institutul Polonez) și va aduce în prim plan 8 creații cinematografice. Grădina cu Filme – Cinema & More este partener al festivalului și va găzdui toate proiecțiile din cadrul acestei prime ediții.

Sinopsis:

„Singură la nunta mea / Seule a mon mariage este povestea Pamelei, o tânără din comunitatea romă, o femeie spontană și amuzantă. Trăiește cu copilul ei în vârstă de doi ani și cu bunica într-o casă dărăpănată, unde împart același pat. Ea visează la libertate și se îmbarcă spre necunoscut, renunțând la tradițiile care o sufocă. Speră să se căsătorească pentru a-și schimba destinul, precum și pe cel al fiicei ei. O poveste despre curajul și determinarea de a-ți depăși condiția.”

__

„Singură la nunta mea”/”Alone at my wedding” (Seule à mon mariage)

Dramă / 2018 / Belgium (Wallonie-Bruxelles)

Durată: 2h 1 min

Regizor: Marta Bergman

Actori: Alina Șerban, Tom Vermeir, Rebeca Anghel

__

Accesul începând cu ora 20:00
*Intrare pe bază de bilet. Nu se pot achiziționa bilete individuale, ci doar mese întregi de 2, 3 sau 4 locuri (în funcție de necesitate și disponibilitate).
**Bilete disponibile pe Eventbook.ro și la casa de bilete CREART
***Vă rugăm să consultați Regulamentul Grădinii înainte de a achiziționa bilet: www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema

we also recommend

disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Burebista

Cinemateca Online
Online

25.06.2021
MAMA / MAT


Cinemateca Eforie, Bucuresti

LA TROISIÈME GUERRE/AL TREILEA RĂZBOI FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ 2021  - COMPETIŢIA LUNGMETRAJ
06.07.2021
LA TROISIÈME GUERRE/AL TREILEA RĂZBOI

FESTIVALUL FILMULUI FRANCEZ 2021 - COMPETIŢIA LUNGMETRAJ
Cinema Elvire Popesco