fbpixel
Skip to main content

BANFF Mountain Film Festival România 2019 București

BANFF Mountain Film Festival România 2019 București

BANFF Mountain Film Festival România 2019
 
Festivalul de film montan de la BANFF (Alberta, Canada) este cel mai prestigios festival internațional de filme scurte și documentare despre cultura, sportul și mediul montan din lume. Festivalul aflat acum la a 43-a ediție în Canada, are loc anual și a devenit din 1976 până astăzi un eveniment cultural emblematic pentru comunitatea montană mondială. La fiecare ediție, o parte dintre numeroasele filme înscrise în concurs sunt selectate și incluse în circuitul BANFF World Tour, prezent acum în peste 40 de țări și 550 de comunități de pe glob.

BANFF World Tour România 2019 aduce în sălile de cinematograf din București și Cluj filme provocatoare premiate de juriu și favorite ale publicului, ale căror subiecte variază de la expediții în regiuni îndepărtate până la filme scurte despre sporturi pline de adrenalină. Selecția de anul acesta cuprinde nouă dintre filmele prezentate în cadrul festivalului, acoperind aventuri în zone precum Patagonia sau Alaska și variate activități outdoor precum cățărare, schi, mountain bike, alergare sau fotografie, într-o proiecție totală de peste două ore care își propune să aducă împreună o întreagă comunitate pasionată de activitățile aparținând zonei montane.

Aducând publicul atât de aproape de sporturi pline de aventură, BANFF World Tour reprezintă o explorare provocatoare și plină de adrenalină a mediului montan și outdoor deopotrivă.

BANFF World Tour România se află în 2019 la a doua ediție și este organizat de Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO). 

Informații actualizate cu privire la program și eveniment: www.banff.ro | facebook.com/banff.ro 

ORGANIZATOR: Asociația de Educație și Cultură Outdoor (AECO) cu sprijinul deosebit al Ambasadei Canadei în România

we also recommend

A dramatic film ONE WORLD ROMANIA #13
24.03.2020
A dramatic film

ONE WORLD ROMANIA #13
ARCUB Gabroveni