fbpixel

EVENTBOOK VOUCHER

VOUCHER

EVENTBOOK VOUCHER

Cu voucherul EVENTBOOK, vei putea avea acces la o gamă variată de evenimente de top, inclusiv muzică, film, teatru, sport, ateliere, conferințe, evenimente gastronomice și multe altele. Iată cum să-l folosești:

Accesează Voucherele din Contul Tău: Conectează-te la contul tău pe Eventbook.ro și navighează la secțiunea "Vouchere".

Plătește cu Voucher: În momentul finalizării comenzii, selectează opțiunea de plată cu voucher. Introdu codul voucherului în câmpul corespunzător.

Achită Diferența (dacă este cazul): Dacă valoarea totală a biletelor pentru eveniment depășește valoarea voucherului, vei trebui să achiziționezi diferența prin una dintre metodele de plată disponibile, cum ar fi cardul de credit/debit, transferul bancar sau terminalul selfpay.

Păstrează Voucherul Rămas: Dacă valoarea biletelor este mai mică decât valoarea voucherului, diferența va rămâne sub formă de voucher în contul tău, pe care îl poți folosi ulterior pentru alte achiziții.

Cumulare de Vouchere (dacă este cazul): Dacă ai mai multe vouchere în contul tău, acestea pot fi cumulate pentru a acoperi costurile biletelor pentru evenimente mai mari sau pentru a face mai multe achiziții.

Bucură-te de experiențele unice oferite de evenimentele de pe Eventbook.ro folosind voucherul tău și fii parte din momentele speciale din lumea muzicii, filmului, teatrului, sportului și multe altele.

50 lei
100 lei
200 lei
Alta suma

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

figyelmedbe ajánljuk


Leonce și Lena de Georg Büchner
20:00 - Kedd, 26 Március
Leonce și Lena
unteatru
Răscoala Cinemateca Online
disponibil până la 31.12, 72h de la achiziționarea biletului
Răscoala
Online
Urban GIF Show
19:00 - Csütörtök, 4 Április
Urban GIF Show
creart - Teatrelli 1
Împăratul Cioc de Sturz
11:00 - Vasárnap, 31 Március
Împăratul Cioc de Sturz
Teatrul Coquette