fbpixel
Skip to main content

Vizita la crama Rotenberg cu degustare si plimbare ghidata in vie pentru 2 persoane

Vizita la crama Rotenberg cu degustare si plimbare ghidata in vie pentru 2 persoane

Vizita la crama Rotenberg cu degustare si plimbare ghidata in vie pentru 2 persoane

Turul pe care vi-l propunem va va transpune pe drumul procesarii vinului direct catre cea mai importanta etapa: degustarea produsului finit. Veti incepe cu un tur asistat al podgoriei, urmat de o vizita de crama. Etapa finala va fi degustarea a 6 vinuri diferite din portofoliul podgoriei. Si pentru ca stim ca cel mai mare inconvenient al degustarilor de vin este faptul ca nu te poti bucura pe deplin de experienta, datorita restrictiilor rutiere, va organizam si transportul la si de la podgorie, cu un automobil de lux. La final, veti primi si o sticla de vin de colectie, ambalata intr-o frumoasa cutie de lemn, cadou.

Ca un scurt istoric, Crama Rotenberg se intinde pe 23 de hectare de vie aflata intre comunele Ceptura si Fantanele, plantate cu Merlot in proportie de 90%. Solul bogat in argile dar si conditiile climatice similare cu cele din Bordeaux sau Toscana, confera vinurilor Merlot o aroma expresiva si puternica. Restaurata in 2017, crama are 2 beciuri suprapuse, ce permit un flux tehnologic gravitational in care vinul nu este agresat de pompe. Acest smart experience include si vizitarea acestora.Trecem la partea cea mai placuta, degustatul. Sunt puse la bataie 6 vinuri diferite pentru degustare si pentru a preveni orice stare de ebrietate, se degusta si platouri cu diferite bunatati, pentru a accentua gustul vinurilor. La final, pentru a nu uita prea curand experienta, fiecare participant primeste o sticla de vin cadou, ambalata rustic, asa cum ne place noua.

In privinta transportului nimeni nu trebuie sa isi faca griji, toate transferurile cad in responsabilitatea noastra. Ce este de important de retinut din aceasta prezentare? Recomandam aceasta experienta pentru importanta sa, pentru informatiile pretioase pe care oricine le poate obtine in acest domeniu si pentru ca ne place sa ne promovam tara, valorile si bogatiile ei. De ce sa iti doresti sa calatoresti in Toscana atunci cand ai in Romania atatea crame frumoase de vizitat?

Detaliile experientei:

  • Vizita asistata de podgorie
  • Vizita cramei Rotenberg, restaurata in 2007, o crama cu doua beciuri suprapuse ce permit un flux tehnologic gravitational in care vinul nu este agresat de pompe. Veti putea vizita si beciurile unde vinul se matureaza in butoaie, pentru a putea fi ulterior imbuteliat si imbatranit la sticla
  • Degustarea a 6 vinuri diferite, din colectia cramei Rotenberg
  • Degustare de platouri cu branzeturi, nuci, mere
  • O sticla de vin de colectie, ambalata intr-o cutie din lemn
  • Transfer privat catre si de la crama, din Bucuresti, cu un automobil de lux
  • Voucher electronic personalizat ce contine o detaliere a fiecarei experiente incluse in pachet, precum si mesajul tau special

Important de știut:

  • Localizare: Ceptura de Jos, jud. Prahova.
  • Voucherul este valabil pentru 2 persoane, timp de 1 an.
  • Experienta este valabila in limita disponibilitatii (o rezervare este necesara in avans).

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend