fbpixel
Skip to main content

Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme

Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme

Survol cu elicopterul pentru un iubitor de senzatii extreme

Zborul cu elicopterul este cadoul perfect pentru un iubitor de senzații extreme! Dacă îți dorești să îl surprinzi anul acesta cu un cadou personalizat si unic, îți propunem această experiență. Senzație de liberatate pe care o oferă zborul cu elicopterul este unică, iar amintirea acestei experiențe va dura mult timp.

Elicopterul Cabri G2 este unul cu două locuri, astfel încât va beneficia de tratament exclisivist fiind sigur cu pilotul, în dreapta acestuia. Cadourile sunt întodeauna mai senzaționale atunci când sunt oferite ca experiențe, așa că te asigurăm că nu vei da greș cu această alegere,

La doar 20 km de Constanța, pe Aeroportul Internațional Tuzla, te asteaptă partenerii noștri Regional Air Service. Cu piloți experimentați, certificați ca instructori de zbor, Regional Air Service este o echipă de profesioniști ce asigură desfășurarea în deplină siguranță a fiecărui zbor, transformând o experiență plină de adrenalină în una memorabilă!

Va experimenta o călătorie uimitoare pentru a vedea dintr-o altă perspectivă Constanța și împrejurimile. Litoralul românesc cu toate stațiunile sale, de la luxoasa Mamaia la neconvenționala Vama Veche sau uimitoarea Delta Dunării sunt câteva dintre cele mai interesante locuri care pot fi admirate în timpul zborului la joasă altitudine.

Zborul se poate desfășura dimineața la orele răsăritului, dacă dorești să înceapă ziua zburând deasupra mării, sau seara, în timpul apusului pentru a admira asfințitul de la înălțime!

Programul de zbor este flexibil, în funcție de preferințele beneficiarului, iar dacă îți dorești să completezi această experiență cu o cină la restaurant nu ezita să ne scrii.

Experienta este in top cerere in casatorie si este daruita de multe ori ca un cadou de nunta sau cadou pentru nasi.

Detaliile experientei:

  • Zbor cu elicopterul de 30 minute deasupra litoralului Mării Negre
  • Elicopter Cabri G2
  • Localizare: Aeroportul Internațional Tuzla
  • Experienta valabilă pentru o persoană
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoană
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
  • Indiferent de momentul plasarii comenzii, zborurile sunt conditionate de disponibilitatea aeronavei, a echipajelor si de conditiile meteo.
  • Conditiile meteorologice si operationale: deoarece aceste zboruri sunt puternic dependente de conditiile meteorologice si starea pistei – planificarea trebuie reconfirmata cu o zi inainte.
  • Este recomandat ca rezervarea zborului sa se faca cu cel putin 48 de ore. Zborul poate fi anulat de catre solicitant fara nicio penalitate din momentul plasarii cererii si pana cel tarziu cu 24 de ore inainte de data si ora programarii – in cazul in care nu s-au efectuat deja cheltuieli pentru organizarea acestuia.
  • Masa maxima la decolare:. Greutatea totala maxima admisa pentru pasageri este de 95 KG.
  • Bagaj: in cazul zborurilor in scop turistic, nu este recomandat transportul de bagaje. Acestea pot fi lasate in siguranta la Dispeceratul Regional Air Services. Este admis accesul cu genti de mana cu o greutate de maximum 5 kg.
  • Achiziționarea voucherului înseamnă acceptarea condițiilor transportatorului

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe