fbpixel
Skip to main content

Plimbare romantica cu automobil de epoca si un film în studiourile VIP Cinema Baneasa

Plimbare romantica cu automobil de epoca si un film în studiourile VIP Cinema Baneasa

Aniversează evenimentul special din viața voastră cu o plimbare cu automobil de epocă şi un film în studiourile VIP. Oferă-i un mix de old & new: o plimbare romantică în Bucureşti cu un automobil decapotabil de epocă şi un film la Grand Cinema & More Băneasa, în studiourile VIP! Eşti pasionat de automobilele de epocă şi vrei să te bucuri de o plimbare în oraş într-o maşină de epocă şi să simți eleganța şi stilul autohton vremurilor demult apuse. Alege o plimbare prin centrul Bucureştiului într-o maşină atent restaurată, ce funcționează şi arată ca la prima tinereţe.

Stim ca majoritatea oamenilor se gandesc la Ford model T, cand vorbesc despre masini de epoca, si la fraza lui faimoasa legata de faptul ca daca si-ar fi intrebat clientii ce isi doresc, acestia ar fi raspuns ca vor niste cai mai rapizi pentru trasura. Nu avem disponibil Ford-u model T, dar avem ceva la fel de bun. Ai de ales intre 5 tipuri de masini, in functie de ocazie, dar toate reusesc sa isi indeplineasca misiunea si sa te faca sa te simti important, privit si admirat. Nu vrem sa te influentam in alegerea masinii pentru inchirierea masinii de epoca, insa daca alegi Mustang Cabrio, recomandata de obicei pentru nunti, iti oferim o filmare HD a turului, pe care il poti pastra usor ca amintire, pe langa alte filmari pe care le mai ai deja de la primarie sau biserica.

Volga de exemplu, limuzina anilor `40, incă mai emană parfumul parfumul Micului Paris pe străzile bucureştene. Este ideală pentru un moment romantic, elegant şi rafinat reuşind să transforme o simplă plimbare urbană, într-o amintire pe viață!

Plymouth P6 Deluxe este istorie pe 4 roți, cu excepția vopselei mașina este 100% originală și funcțională, până și interiorul este original și arată excepțional pentru o mașina fabricată în anul 1938. Masina militara este mai “manly” asa, deci o recomandam strict barbatilor care vor sa cutreiere Bucurestiul military style, atragand atentia dar si invidia trecatorilor.

Masinile sunt disponibile pentru a fi inchiriate si pentru evenimentele tale importante - nunti, botezuri - insa preturile vor fi diferite. Ne poti contacta sa discutam cum putem face impreuna cat mai memorabil evenimentul tau special.

Plimbarea se va termina la Băneasa Shopping City, acolo unde veți merge în unul din Studiourile VIP pentru a trăi o altă experiență exclusivistă, în incinta cinematografului Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City – desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe.

Grand VIP Studios este spaţiul care transformă o simplă vizionare de film într-o experiență cinematografică completă la o calitate premium. Dispunând de ecrane impresionante, sistem de sunet Dolby Atmos cu 54 de boxe şi tehnologii 3D impecabile, și echipate cu fotolii ultra-confortabile din piele cu spătar ajustabil sălile oferă o atmosferă relaxantă şi plăcută, reuşind nu doar să-ţi încânte privirea, ci să-ţi captiveze toate simţurile făcându-te să evadezi într-o altă lume.Experiența VIP include o selecţie variată de băuturi şi mâncăruri proaspete servite în auditorium sau în lounge, un lounge separat, cu recepţie, garderobă, bar privat şi conexiune Wi-Fi.

Opțional: Poți alege să-l surprinzi cu un mesaj aniversar “La mulți ani!” pe marele ecran! Fă-i o surpriză neaşteptată şi transformă vizionarea de film într-o experiență pe care să nu o uite niciodată! Înainte de vizionarea filmului poți include în calupul de trailere, un mesaj de “La mulți ani!”, însoțit de un colaj de fotografii sau poți reda un mic filmuleț de "La mulți ani!" creat de tine, în funcție de preferințe, durata - 1 minut.

Detaliile experientei

 • Tur de 90 de minute în Bucureşti cu maşina decapotabilă Mustang Cabrio
 • Filmare HD
 • Bilete VIP la film pentru 2 persoane la cinema Grand Cinema & More, Băneasa Shopping City
 • Acces la un bar exclusiv și un lounge privat, unde se servesc o serie de gustări delicioase alături de o gamă variată de băuturi
 • Opțional: Posibilitatea includerii în calupul de trailere, a unui mesajul de “La mulți ani!”, însoțit de un colaj de fotografii, în funcție de preferințe.
 • Locatie: București
 • Experienta pentru doua persoane
 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.
 • Şoferul poate să fie diferit, însă vă garantăm profesionalismul acestuia.
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).
 • Filmul poate fi ales dintre cele care ruleaza in momentul rezervarii la Baneasa Cinema.
 • Materialele pentru filmulet sau colaj trebuie sa ajunga in cinematograf cu cel putin 5 zile inainte de eveniment pentru teste.
 • Pentru a rula in sistemul cinematografic, filmuletul trebuie sa respecte urmatoarele specificatii tehnice: Format .mp4, Rezolutie: 1998×1080 ; (1:1.85 Flat) – Full Frame Pixel, Framing 1:1.85, FPS 24,

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Waiting for August

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Aventura offroad de tip enduro in mijlocul naturii


Ploiești