fbpixel
Skip to main content

Echitatie si tir cu arcul intr-o pensiune din Covasna

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Covasna, Covasna voucher valabil 12 luni de la achiziție 1135 lei
Echitatie si tir cu arcul intr-o pensiune din Covasna

Echitatie si tir cu arcul intr-o pensiune din Covasna pentru cei care doresc sa scape de agitatia orasului, sa lase pentru cateva zile in urma grijile si stresul. Unii oameni prefera doar sa se plimbe si sa se odihneasca, altii prefera anumite activitati care sa ii mentina in forma si sa le permita sa experimenteze lucruri noi. Ne adresam oamenilor up for a challenge si le propunem un weekend interesant intr-o pensiune din Covasna, unde vor avea parte de  activitati interesante. Hai sa iti aratam unde dorim sa te trimitem (vezi Locatie). Covasna este renumita pentru zona pitoreasca si incarcata cu energie pozitiva. De aceea daca nu ai avut ocazia pana acum sa o explorezi, te ajutam noi sa o faci. Speram ca vei considera aceasta experienta o idee interesanta de cadou personalizat.

Csipkes Zabala este o pensiune din Covasna unde toate dorintele iti sunt indeplinite si iti garantam ca vei avea parte de 2 zile lipsite de griji. Ai acces la toate facilitatile acesteia (volei, fotbal, pescuit, gratar, etc), dar sigur timpul nu o sa fie suficient pentru a le savura pe toate, pentru ca nu vei stii pe care sa o alegi intai.

Te lasam putin sa te acomodezi cu peisajul, insa aventura te asteapta nerabdatoare. Echitatia nu este un sport usor, de aceea ai nevoie de cateva lectii de „incalzire”. Iti punem la dispozitie o ora pentru initiere si deprindere, iar ulterior te mai asteptam pe la noi pentru aprofundare. Caii sunt extrem de blanzi si vei vedea ca foarte repede o sa deveniti prieteni buni, chiar vei dori sa ii revezi cat de curand posibil.

Echitaţia este un sport nobil datorită conexiunii deosebit de puternice care se stabileşte între om si animal. Pe parcursul lectiei vei dobandi abilităţile necesare pentru a putea stapani calul, cum ar fi autocontrolul şi depăşirea temerilor, iar prin practică vei dezvolta o comunicare bună cu partenerul său. În plus faţă de cele menţionate, echitaţia aduce şi beneficii fizice pentru copiii practicanţi, cum ar fi dezvoltarea musculaturii, a mobilităţii şi echilibrului.

Experiența este potrivită atât pentru începători cât și pentru călăreți experimentați. Plimbarea prin padure te va deconecta de zgomotul cotidianului si iti va aduce liniste in suflet.

Fie ca te consideri indemanatic si precis, fie ca nu, te punem in fata faptului implinit si te invatam sa tragi cu arcul. O sa vezi ca nu este asa de greu, doar trebuie sa inveti anumite reguli de baza si in timp record vei avea reflexele unui arcas experimentat. Ai parte de tot echipamentul de protectie necesar deci sigur nu o sa te ranesti pe parcursul experientei tale. Cele doua zile vor curge extrem de repede, aventurile tale in Covasna vor lua sfarsit, insa vei avea mult de povestit prietenilor la intoarcerea acasa.

 

Daca dorești sa oferi in dar aceasta experiența, iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei

  • 2 nopti de cazare cu toate mesele incluse
  • 1 ora de initiere in calarie in natura
  • Initiere in manuirea si tragerea cu arcul
  • Acces la facilitatile complexului
  • Locatie: Covasna
  • Experienta pentru doua persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Condu un Ferrari timp de 2 zile intr-o super experienta in zona lacului Como


Milano, Italia

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Drumul whiskey-ului in Scotia (3 zile)


Scoția

Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Vizita la centrul de antrenament al cosmonautilor rusi


Moscova, Rusia