fbpixel
Skip to main content

Experienta de tir in poligon de tragere outdoor - pusca cu luneta si pusca cu talere

Experienta de tir in poligon de tragere outdoor - pusca cu luneta si pusca cu talere

Experienta de tir in poligon de tragere outdoor - pusca cu luneta si pusca cu talere

Experiența de tir outdoor este un cadou perfect pentru pasionații de adrenalină, senzații tari dar mai ales de precizie și performanță! Tragerile la mare distanță sunt preferate de către cei care au deschidere către echilibrul și dispun de un control psihic desăvarșit. Atunci când se măsoară eroarea în zecimi de milimetru, provocările sunt adesea extrem de solicitante.Alaturi de intructori, veți avea ocazia să faceți o incursiune într-o lume unde perfecțiunea chiar există. Ședințele de tragere sunt coordonate de către antrenori și instructori în poligon, la rândul lor sportivi de înaltă performanță. Tirul outdoor sportiv in poligonul de tragere, se bazează pe rezultate, iar motivaţia în acest sport vine în principal din atingerea obiectivelor.

Istoria tirului la talere începe în anul 1870 odată cu fabricarea primelor ținte frangibile realizate din sticlă sau lut. Practicarea tirului la talere nu mai este o indeletnicire exclusivă a clasei nobiliare dar eleganța și rafinamentul primilor practicanți s-a transmis peste generații.

Complexul de tragere A.Salceanu - Joita este primul din Romania care are în funcțiune un poligon special destinat tragerilor la distanță. În completarea zonei de tragere la ținta mobilă (50m mistreț alergător) noul poligon pentru pușcă/carabină permite angajarea țintei până la distanța de 120 m. Poligonul outdoor este proiectat și construit după cele mai riguroase standarde de siguranță și este echipat cu sisteme moderne de observație și reglaj. Asistența tehnică este asigurată de către personal autorizat, cu mare experiență practică în domeniul tragerilor de înaltă precizie.

Standurile de talere sunt chipate cu cel mai performant și modern sistem de automatizare. Combinația dintre electronica avansată și fiabilitatea legendară a lansatoarelor Laporte din serie 185 C au adus poligoanul în topul celor mai moderne spații de tragere.

Trăgatori amatori, practicanți ai vânătorii sau pasionații de tir sportiv outdoor aflați la orice nivel, găsesc în poligonul de tragere din Bucuresti outdoor o modalitate ideală de antrenament.

Iti recomandam aceasta idee de cadou pentru barbati de 30 de ani sau 40 de ani, sau ca o idee foarte inspirata pentru un cadou de nunta pentru fini sau cadou pentru nasi. Te asiguram ca va fi un cadou foarte bine primit!

Detaliile experienței:

 • Training de utilizare a armelor și echipamentelor din poligon
 • Pușcă cu lunetă Remington 700 - 15 cartușe
 • Pușcă cu talere Browning Ultra XT - 15 cartușe
 • Echipament de protectițe
 • Locație: București, Poligon A.Sălceanu - Joița
 • Experiență pentru o persoană
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoană
 • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesară în avans)
 • Nu este necesar un permis de port armă
 • In ziua efectuarii experientei este necesara prezentarea unui act de identitate

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe