Cadouri pentru el – Aventura Transilvana

Cadouri pentru el – Aventura Transilvana

Cadouri pentru el – Aventura Transilvana

Atunci cand te uiti pe lista de cadouri pentru el si te intrebi ce i-ar placea mai mult, raspunsul trebuie sa il gasesti destul de repede. Un cadou ideal trebuie sa fie o combinatie reusita intre adenalina si relaxare, cate putin din fiecare element pentru a garanta reusita initiativei tale.

Offroading Dobrogea are un concept extrem de interesant si o vasta experienta in spate atunci cand vine vorba de organizat evenimente ce combina aventura cu natura, voia buna si atmosfera de apartenenta la grup. Aici se pune accent mai ales pe activitatile de grup, iar pe parcursul zilelor petrecute impreuna fiecare persoana o sa vada cat este de placut sa ai pe cineva alaturi cu care sa impartasesti experiente, idei sau ganduri. Pe langa peisajul extrem de frumos, se pot lega prietenii. Aici nimeni nu impune reguli, fiecare participant se poate bucura de libertate si relaxare, intr-un cadru care ii merge la suflet.

Totul se bazeaza pe joaca, pe comunicare, pe deschidere fata de grupul din care faci parte.Aventura pe care o propunem are ca destinatie Valea Prahovei, mai precis zona Bran si Peles. Norocoasa persoana care va beneficia de aceasta experienta o sa descopere in detaliu frumusetea Romaniei si o sa se bucure din plin de tot ce ii ofera natura. Timp de 3 zile, grupul format o sa viziteze manastiri, o sa parcurga trasee si o sa manance bucate traditionale locului.

Se viziteaza si Castelul Bran si Peles, pentru cei care nu au avut ocazia pana acum de a le explora. Ca sfat, chiar daca aceste obiective au fost bifate, merita repetata experienta, pentru ca intre timp s-au dezvoltat diferite programe turistice care ajuta la o mai buna intelegere a locurilor vizitate.Recomandam experienta persoanelor dornice de aventura, care doresc sa iasa din cotidian, sa evadeze si sa exploreze locuri noi. Nu doar persoanele sociabile au ce cauta in acest grup. Menirea noastra este sa ajutam pe fiecare sa se simta bine intre alte tipuri de personalitati, sa se distreze, sa se relaxeze, sa manance bucate bune si gatite cu gust si sa isi doreasca sa repete experienta.

Detaliile experientei

 • Transport Constanta-Bucuresti-Bran-Sambata si retur
 • Cazare 2 nopti in camera dubla intr-o pensiune agroturistica de renume international
 • Demi-pensiune (mic dejun + cina) cu produse din ograda pensiunii
 • Sambata, dupa micul dejun vizite la Manastirea Brancoveanu de la Sambata, apoi Manastirea Bucium si in final Manastirea Rupestra Sinca Veche
 • Duminica vizite la Castelul Bransi apoi la Castelul Peles
 • Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse
 • Locatie: Valea Prahovei (Bran + Peles)
 • Voucherul este valabil pentru 1 persoana
 • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil pentru 1 persoana.
 • Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse.
 • Experienta este valabila in limita disponibilitatii (o rezervare este necesara in avans).

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe