fbpixel
Skip to main content

Lansarea volumului „Cină cu ficat și inimă” de Mihaela Apetrei, Editura Trei

Librăria Humanitas de la Cișmigiu, vineri, 11 mai, ora 19.00

Lansarea volumului „Cină cu ficat și inimă” de Mihaela Apetrei, Editura Trei Librăria Humanitas de la Cișmigiu, vineri, 11 mai, ora 19.00

Editura Trei vă invită la evenimentul de lansare a volumului "Cină cu ficat și inimă" de Mihaela Apetrei, vineri, 11 mai 2018, ora 19.00.

Alături de autoare se vor afla scriitoarea Ana Barton, scriitorul Michael Haulică și Virginia Costeschi - editor coordonator Editura Trei.

Invitațiile la cină sunt pentru obezul Murki un fel de tactică de supraviețuire. Numai că aceste invitații declanșează un șir de morți misterioase, din care lipsesc mobilul și arma crimei.
Doar câțiva oameni dețin amănuntele care pot dezlega enigma.
Și, în final, cu toții trebuie să răspundă la o întrebare: oare este o crimă să-ți dorești să fii fericit?

Mihaela Apetrei a absolvit, în 1994, Facultatea de Litere a Universității București. A fost jurnalist timp de zece ani, apoi trainer de Public Speaking mai bine de 15 ani, perioadă în care a pregătit peste 1500 de profesioniști din peste 350 de companii.
În 2012 a publicat cartea "Mai bun, mai încrezător, mai puternic, ca prezentator", dedicată tuturor celor care vor să-și îmbunătățească abilitățile de prezentare. Este coach certificat internațional, traducător și redactor pentru editurile Trei și Publica.

Accesul la eveniment este gratuit, pe baza unei rezervări prealabile pe Eventbook.

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Anatomia Unei Plecari

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 3 luni de la achiziție
Experienta interactiva - Club de filme si debate online


Online, pe zoom.us